Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

"ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ" ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ... ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΙΣ #skouries!!! (Βίντεο)

Παραλίγο... μάχη για ένα τσιγαράκι στις Σκουριές!
Η ΕΡΤ μπορεί να έκλεισε προσωρινά (έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον), ευτυχώς υπάρχει η βιομηχανία παραγωγής ταινιών μικρού μήκους των "οικολόγων" της ΒΑ Χαλκιδικής, η οποία μας κρατάει... ενήμερους για τις καθημερινές εξορμήσεις τους στις Σκουριές.

Το βίντεο που ανέβασαν στη δημοσιότητα με τίτλο: " Η Ελληνικός Χρυσός σε ρόλο αστυνομίας και η αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή" αξίζει και αυτό με τη σειρά του να συμπεριληφθεί στην παγκόσμια... οικολογική ανθολογία, ως το έμβλημα της "οικολογικής αντίληψης και συνείδησης", που χαρακτηρίζει αυτή τη μερίδα ανθρώπων, που θέλει να πιστεύει και να εμφανίζεται ως το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής.

Μια χούφτα άνθρωποι με "θεωρία επισκόπου και καρδιά μυλωνά", νάρκισσοι με την εικόνα τους στο γυαλί, αλαζόνες και αργόσχολοι κατά βάση, που ηδονίζονται να προκαλούν, να ενοχλούν και να αναστατώνουν εργαζόμενους στο χώρο εργασίας τους, όχι βέβαια από ενδιαφέρον και ανησυχία για το περιβάλλον, αλλά από κάποια "ελατήρια" που ευχόμαστε σύντομα να εντοπιστούν, πέρα βέβαια από τα προφανή που έχουν να κάνουν με την προώθηση και ενίσχυση μικροκομματικών συμφερόντων.

Με τέτοιο πάθος για το... τσιγαράκι μέσα στο δάσος,
που να δεις ολόκληρο παρακαμπτήριο δρόμο;;;
Άνθρωποι που δεν έχουν κανένα σεβασμό (πάνω απ 'όλα στον ίδιο τους τον εαυτό), οι οποίοι παριστάνουν τους ελεγκτές της νομιμότητας, τη στιγμή που το παίζουν και... ικανοί ακόμη και να κάνουν μανούρα μόνο και μόνο για να κάνουν... ένα τσιγαράκι μέσα στο δάσος!

Ο παρακαμπτήριος δασικός δρόμος δίπλα από τις εργοταξιακές εγκαταστάσεις των Σκουριών είναι έτοιμος από την περασμένη εβδομάδα και όμως αυτοί θέλουν να περάσουν μέσα από ιδιόκτητο χώρο για να... πουλήσουν μαγκιά σε αέρια μορφή, που θα προβληθεί στο διαδίκτυο για να έχουν να λένε μετά και μεταξύ τους, πόσο "ατρόμητοι αγωνιστές" είναι...

Υπομονή. Ένα... τσιγάρο δρόμος είναι. Θα τελειώσει. 

Υ.Γ. Πάλι οι γνωστοί  άγνωστοι έκλεισαν και πάλι το δρόμο στους εργαζόμενους στο Χοντρό Δέντρο. Το ψήφισμα "συμπαράστασης" στους απολυμένους της ΕΡΤ τους μάρανε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις