Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ....

Κόντρα στα ψέματα και τη λάσπη που σκόπιμα διαδίδουν διάφοροι πολιτικάντικοι κύκλοι για τη θέση της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές, οι συναγωνιστές της Ν.Ε. Χαλκιδικής πραγματοποίησαν μεγάλη ενημερωτική δράση στην Ιερισσό της Χαλκιδικής την Κυριακή 9 Ιουνίου.
Επί τρεις και πλέον ώρες, τα παιδιά με τα μαύρα όργωναν την περιοχή, γειτονιά προς γειτονιά, μοιράζοντας φυλλάδια για τις θέσεις του κινήματός μας πάνω στο ζήτημα των μεταλλείων.

Οι κάτοικοι της Ιερισσού υποδέχθηκαν σαν απελευθερωτές τους συναγωνιστές. Αμέτρητοι πολίτες προσέγγισαν τους χρυσαυγίτες, ζητώντας να ενημερωθούν για τις θέσεις του κινήματος και εκφράζοντας τη στήριξη τους στον αγώνα μας. Κοινός τόπος στα ενθαρρυντικά λόγια του κόσμου ήταν το ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος και τη διάσωση της περιοχής από την επικείμενη καταστροφή.


Για άλλη μια φορά, η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει πως η δύναμη της δε βρίσκεται στα τηλεοπτικά πάνελ και τις στημένες δημοσκοπήσεις, αλλά στο δρόμο, εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνικού λαού. Στο ίδιο μέρος που λίγες ημέρες πριν, ο ¨ηγέτης¨ του ΣΥΡΙΖΑ, MrAlexis Tsipras, δέχθηκε άγριο κράξιμο από πολίτες της περιοχής και εργαζόμενους των μεταλλείων, αναγκαζόμενος να φύγει τρέχοντας με τη λιμουζίνα του, υπό τη συνοδεία της αστυνομίας, τα παιδιά της Χρυσής Αυγής έγιναν αποδεκτοί με χειροκροτήματα, κορναρίσματα και ζητωκραυγές.

Οι συναγωνιστές δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των κατοίκων, στον οποίο άλλωστε μέλη της Χρυσής Αυγής συμμετέχουν από την πρώτη στιγμή, χωρίς να επιθυμούν ούτε το καπέλωμα, ούτε την αυτοπροβολή τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις