Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ???

Αυτή τη φωτογραφία τη βρήκαμε στο twitter. Όσοι δυσκολεύεστε να διακρίνετε, το τι ακριβώς απεικονίζει, να σας πούμε ότι πρόκειται για ένα αυτοκόλλητο που είναι κολλημένο επάνω σε μια κολόνα και δείχνει στο μέσο του ένα φορτωτή να έχει τυλιχθεί στις φλόγες...!

 Από πάνω γράφει: "NO GOLD, NO MASTER" (μετ. "ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ") και συνεχίζει: "Ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική - Άμεση απελευθέρωση των προφυλακισθέντων.


Περιμένουμε την άμεση αντίδραση του συντονιστικού της Ιερισσού και της βουλευτού Χαλκιδικής της κ. Ιγγλέζη, καθώς το συγκεκριμένο μήνυμα που διαδίδεται από το εν λόγω αυτοκόλλητο, έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τους ισχυρισμούς τους σ' ότι αφορά την προφυλάκιση των 2 κατοίκων της Ιερισσού, όπου ως γνωστόν κάνουν λόγο γιακατασκευασμένες κατηγορίες, που αδίκως τους εμπλέκουν στον εμπρησμό του εργοταξίου των Σκουριών.

Αυτό όμως το αυτοκόλλητο διαδίδει... άλλα πράγματα. Αν ερμηνεύουμε σωστά την"επαναστατική ζωγραφική" και τα λεκτικά σχήματα που το συνοδεύουν, από τη μία δικαιολογεί απόλυτα σαν... πολιτική πράξη τον εμπρησμό στις Σκουριές και από την άλλη ζητάει την άμεση αποφυλάκιση των προφυλακισθέντων.

Αν μη τι άλλο, αυτό το αυτοκόλλητο και πανό αντίστοιχου περιεχομένου, τα οποία κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη, όπως μαθαίνουμε, μεταδίδουν μηνύματα και δημιουργούν εντυπώσεις, σε αντίθετη κατεύθυνση από τη γραμμή υπεράσπισης των δυο κατοίκων της Ιερισσού. 

Μας κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι ακόμη δεν έχουν καταγραφεί αντιδράσεις αποδοκιμασίας για την κυκλοφορία του συγκεκριμένου αυτοκόλλητου. Αν αυτό δεν είναι προβοκάτσια, τι είναι προβοκάτσια;;; Τέτοιες... δράσεις δεν διασύρουν τους δυο κατηγορούμενους;;;

Περίεργα πράγματα και... συμπτώσεις!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις