Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΑΠΟ ΘΥΤΕΣ… ΘΥΜΑΤΑ

Απάντηση στην ‘’κραυγή αγωνίας ‘’
ΕΣΕΙΣ οι φιλήσυχοι και νοικοκύρηδες κάτοικοι, που ήσασταν κάποτε, εδώ και ένα χρόνο βρίζετε, απειλείται και προπηλακίζετε ΕΜΑΣ που δουλεύουμε στην εταιρία. Σπάσατε, κάψατε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ αυτοκίνητα.
ΕΣΕΙΣ οι φιλήσυχοι ψεύδεστε όταν λέτε 

‘’για μια ομάδα ανθρώπων’’ ,γιατί ψάχνοντας

στο διαδίκτυο, βρίσκουμε video από αρκετά άτομα του χωριού σας, τα οποία συμμετέχουν στο μπάζωμα και κλείσιμο των δρόμων. ΕΣΕΙΣ φοράτε κουκούλες για να βρίζετε ΕΜΑΣ, παρεμποδίζοντας ΕΜΑΣ να πάμε στην εργασία μας.
ΕΣΕΙΣ οι νοικοκύρηδες απομονώσατε τα Θεοφάνεια τρία ολόκληρα χωριά, με αποτέλεσμα στην διακίνηση των επισκεπτών του Αγιου Ορους να δημιουργηθεί πρόβλημα. Καθώς επίσης κάποια χωριά να δεχτούν μεγάλο οικονομικό πλήγμα. Αντίθετα με το χωριό ΣΑΣ να ανακάμψει οικονομικά.
ΕΣΕΙΣ οι φιλήσυχοι, ανεβαίνετε επάνω στις Σκουριές συνέχεια, και πάντα δημιουργείτε φασαρίες, είτε βάζοντας τις γυναίκες ΣΑΣ μπροστά, είτε ρίχνοντας με κυνηγητικά όπλα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ. Με αποκορύφωμα την νυχτερινή εισβολή ΣΑΣ, στην οποία κάψατε περιούσιες ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ανθρώπων. Επίσης ΕΣΕΙΣ δέσατε με σκοινά και περιλούσατε με βενζίνη ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΣΕΙΣ οι καλοί και ήσυχοι άνθρωποι δεν σταματήσατε τον ‘’αρχηγό ΣΑΣ’’ όταν βγήκε και είπε ότι ‘’ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ’’. Όπως δεν σταματήσατε τα ανήλικα παιδιά ΣΑΣ να δημιουργούν πρόβλημα σε ανήλικα παιδιά ΔΙΚΑ ΜΑΣ επειδή δουλεύουμε στην εταιρία. Καθώς δεν σταματήσατε καθηγητές την ώρα του μαθήματος να προπαγανδίζουν κατά της εταιρίας. Με αποτέλεσμα μαθητές από τα γύρω χωριά να πηγαίνουν στο Γενικό Λύκειο Αρναίας.
ΕΣΕΙΣ οι νοικοκύρηδες αφού κάψατε το δημαρχείο της Ιερισσού απειλώντας τις ζωές των δημοτικών συμβούλων, αποφασίσατε ΕΣΕΙΣ να κάψετε και το αστυνομικό τμήμα, την πρώτη φορά με μικρές ζημιές και την δεύτερη ολοσχερώς.
ΕΣΕΙΣ οι νοικοκύρηδες που ήσασταν όταν οι γυναίκες των ΜΕΤΑΛΩΡΥΧΩΝ που δούλευαν χρόνια στα ξενοδοχεία της περιοχής, δεν προσελήφθησαν φέτος λόγο των ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ(επειδή δουλεύουν στην εταιρία).
ΕΣΕΙΣ αν όντως ήσαστε οι φιλήσυχοι και οι νοικοκύρηδες που λέτε ΕΠΡΕΠΕ από την πρώτη ώρα να βάλετε τα ‘’ταραχοποια στοιχεία’’ στο περιθώριο. ΕΠΡΕΠΕ να προστατέψετε τους ΜΕΤΑΛΟΡΥΧΟΥΣ η’ αλλιώς μεταλλάκηδες όπως ΜΑΣ λέτε, καθώς και αυτούς που τάχτηκαν ΥΠΕΡ της επένδυσης. ΕΠΡΕΠΕ να βγείτε επώνυμα και να καταγγείλετε. ΕΠΡΕΠΕ …πολλά έπρεπε που δεν έγιναν όμως. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ?
Να σας απαντήσω εγώ... γιατί ΣΑΣ βόλευε …γιατί ο δήμαρχος δεν είναι από το χωριό ΣΑΣ.
ΕΣΕΙΣ λοιπόν είστε οι θύτες και ΕΜΕΙΣ τα θύματα τα δικά ΣΑΣ, όσο και αν ΕΣΕΙΣ προσπαθείτε δεν πρόκειται να αλλάξετε την άποψη της πλειοψηφίας του κόσμου για τον συμφεροντοαγώνα
 ΣΑΣ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΠΩΝΥΜΑ.


ergoliptesxalkidikis.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις