Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (Φωτογραφίες)

Ο κοινωνικός ρατσισμός και το... καλύτερο εργαλείο του, η τραμπουκοτρομοκρατία καλά κρατούν στην Ιερισσό. 

Τελευταίο... επίτευγμα της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών, το σπάσιμο της τζαμαρίας του καταστήματος, που ανήκει στην πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ιερισσού κ. Ζωής Γατά, που εκλέχτηκε με το συνδυασμό του Χρ. Πάχτα.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η επίθεση με κοτρώνες στο κατάστημα έγινε νυχτερινές ώρες, που ως γνωστόν απολαμβάνει τον... ύπνο του δικαίου η "πολιτοφυλακή της Ιερισσού", η οποία... υποτίθεται ότι έχει αναλάβει την... τήρηση της ασφάλειας, της τάξης και της... νομιμότητας μετά την αναστολή της λειτουργίας του αστυνομικού τμήματος.

Η επίθεση στο κατάστημα της κ. Γατά, όπως και όλες οι υπόλοιπές επιθέσεις, που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο στην Ιερισσό είναι στοχευμένη και έχει τη σημασία της. 

Όπως ήδη αναφέραμε είναι πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Ιερισσού και εκλέχτηκε με το δημοτικό συνδυασμό του νυν δημάρχου Αριστοτέλη κάτι που σίγουρα δεν αρέσει καθόλου στις "φιλειρηνικές" και "φιλοδημοκρατικές" δυνάμεις της ομάδας των "SOSούδων" . 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι όταν έγιναν οι δύο συλλήψεις κατοίκων της Ιερισσού από την αστυνομία στις 10 Απριλίου, που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές, κάποιοι έσπευσαν να προεξοφλήσουν την παραίτηση της από τη θέση της "για λόγους διαμαρτυρίας".

Βέβαια, όπως πολλά άλλα που λέγονται και γράφονται από τους "μηχανισμούς ενημέρωσης" των αντιδρώντων στη μεταλλεία, έτσι και αυτό δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

 Η κ. Γατά δεν τους έκανε το χατήρι να παραιτηθεί και αυτό μάλλον έκανε τους τραμπούκους να χάσουν την ψυχραιμία τους....

Η κ. Γατά από την πλευρά της κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

 Είμαστε σίγουροι όμως, πως με τη υπεύθυνη στάση, που κρατάει η αστυνομία τόσο στουςαποκλεισμούς που κάνουν οι "SOSουδες" στις Σκουριές, όσο και στις συνεχείς επιθέσεις που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα σε περιουσίες Ιερισσιωτών εργαζομένων στα μεταλλεία, πως και αυτή η μήνυση θα αρχειοθετηθεί λόγω έλλειψης στοιχείων... Έτσι δεν είναι κ. Χατζηβασιλειαδη, Αστυνομικέ Διευθυντή της Χαλκιδικής;

Τέλος, πρέπει να συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία το γεγονός ότι ο κοινωνικός ρατσισμός και τα κρούσματα τυφλής ρατσιστικής βίας είναι στοιχεία της καθημερινής ζωής στην Ιερισσό και κανένας πολιτικός της Χαλκιδικής δεν παρεμβαίνει. 

Προφανώ,ς κατά την άποψη τους, όλα αυτά βοηθούν την τουριστική και φιλόξενη εικόνα που βγάζει προς τα έξω η Χαλκιδική και κυρίως βοηθούν τον... αγώνα κατά των μεταλλείων. 


Να τους χαιρόμαστε τέτοιους πολιτικούς που ορκίζονται στο Σύνταγμα και τους νόμους τους κράτους... Μας αξίζουν...!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις