Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Σε καλό κλίμα η συνάντηση της Όλγας Παπαμέτη με το Σταύρο Ανδρεάδη



Με τον πρόεδρο της ΠΑΛΛΗΝΗ Α.Ε., Σταύρο Ανδρεάδη συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών, Όλγα Παπαμέτη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας με τις
ξενοδοχειακές μονάδες τις εταιρείας καθώς αναμένεται εντός δεκαημέρου να ξεκινήσει το πρόγραμμα προσφορών από καταστήματα των Νέων Μουδανιών σε επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο OCEANIA CLUB & SPA. Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο, σε εξέλιξη βρίσκεται το Summer Shopping Festival που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος.
Στη συνάντηση αποφασίστηκε μα υπάρξει εντοπισμός και καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν στην πόλη των Νέων Μουδανιών από τον παραλιακό δρόμο μέχρι την οδό Τζαβούρα, να γίνουν επισημάνσεις, οι οποίες θα κατατεθούν στο δήμο Νέας Προποντίδας ώστε από κοινού να υπάρξει βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει η πόλη των Νέων Μουδανιών στους επισκέπτες.
Ταυτόχρονα, προτάθηκε η ενίσχυση και στελέχωση της εθελοντικής ομάδας του δήμου ώστε να γίνουν συντονισμένες δράσεις, όπως ο καθαρισμός της παραλίας των Νέων Μουδανιών.
Κοινός στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών και της ΠΑΛΛΗΝΗ Α.Ε. είναι οι διαμένοντες στα ξενοδοχεία να επισκέπτονται την πόλη των Νέων Μουδανιών και να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για μια πόλη φιλόξενη και καθαρή που ανταποκρίνεται στα τουριστικά πρότυπα.  
Στο περιθώριο της συνάντησης προσφέρθηκε στον κ. Ανδρεάδη από την κ. Παπαμέτη ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα και το έντυπο με τις δράσεις του Συλλόγου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις