Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΝΕΟ SHOW ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΣΤΙΣ #skouries ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΕΙ

Στις επάλξεις βρίσκονται και πάλι οι επαγγελματίες "οικολόγοι" της ΒΑ Χαλκιδικής και ετοιμάζονται να δώσουν μια νέα θεατρική παράσταση στις Σκουριές. 

Κινητήριος αφορμή για την πρόζα τους η παρουσία της Καναδής βουλευτίνας Ελίζαμπεθ Μέι, η οποία πραγματοποιεί διήμερη ενημερωτική επίσκεψη στη Χαλκιδική για την επένδυση της Eldorado Gold στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Μαθαίνουμε ότι οι γνωστοί χασομέρηδες από Ιερισσό και Μ. Παναγία συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή στο Χοροστάσι στη Μ. Παναγία για να συνοδέψουν τη βουλευτή των οικολόγων του Καναδά στις Σκουριές. 

Οι ντόπιοι "οικολόγοι"  μας δείχνουν πιο... σφιχτοί και προσεκτικοί  αυτή τη φορά, σε σχέση με την πρόσφατη επίσκεψη της συμπροέδρου των οικολόγων - πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο Ρεμπέκα Χάρμς, η οποία εξελίχτηκε σε μεγάλο φιάσκο για εκείνους, καθώς εμμέσως πλην σαφώς στάθηκε αιχμηρή στη ροπή, που δείχνουν προς τη βία και την τρομοκρατία.

Κυριολεκτικά δεν αφήνουν βήμα να κάνει η Καναδή βουλευτής χωρίς την παρουσία τους.

Έτσι είναι..., όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

Και επί τη ευκαιρία, μιας και αναφερθήκαμε στο γιαούρτι... αναρωτιόμαστε τι τα θέλει τα 15 κιλά γιαούρτι, που αγόρασε  γνωστός "οικολόγος" της Μ. Παναγίας;

Τα θέλει για την επιδερμίδα του; Αποφάσισε να αλλάξει διατροφικές συνήθειες; Η σκοπεύει να τα δωρίσει στον... αγώνα ως "εναλλακτικό" υλικό στις paintball μάχες που θέλουν να στήσουν;

Για να δούμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις