Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τέλος εποχής! Κλείνει η ΕΡΤ από απόψε τα μεσάνυχτα (βιντεο)

Φωτογραφία για Τέλος εποχής! Κλείνει η ΕΡΤ από απόψε τα μεσάνυχταΤο κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση όλων των εργαζόμενων αποφάσισε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας «σύγχρονος οργανισμός τηλεόρασης», ενώ οι εργαζόμενοι θα επιλεγούν μέσω ΑΣΕΠ.

Ανακοινώνοντας το κλείσιμό της, σε
μήνυμά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη χαρακτήρισε «μοναδική περίπτωση αδιαφάνειας». «Η σημερινή ΕΡΤ έχει εξελιχθεί σε σκάνδαλο. Αυτά όλα τελειώνουν σήμερα και τελειώνουν οριστικά», τόνισε. 

Σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου, «θα δημιουργηθεί σύγχρονος οργανισμός τηλεόρασης. Το σχετικό πλαίσιο κατατίθεται αμέσως. Το προσωπικό θα αποζημιωθεί κανονικά. Οι εργαζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν εκ νέου αιτήσεις» και έκανε λόγο για διαδικασία προσλήψεων με διαφανείς διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ.

Διαβεβαίωσε δε ότι το αρχείο θα περιφρουρηθεί και θα αξιοποιηθεί πλήρως. «Σκοπός να υπάρξει δυναμικός μοχλός προβολής της Ελλάδας. Ο νέος οργανισμός θα ξεκινήσει να λειτουργεί το συντομότερο. Μέχρι τότε τέρμα το χαράτσι», σημείωσε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις