Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ

Αυτό το καλοκαίρι, από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου στο Δίκτυο Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών, Future Library, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου θα ξεναγήσει τους μικρούς αναγνώστες της στον πολύχρωμο κόσμο της. Θα
χρωματίσει με όλα τα χρώματα τις αναγνώσεις, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της.

Τίτλος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, που σκοπό έχει να ενισχύσει στη συνείδηση του κόσμου τη σπουδαιότητα του θεσμού των βιβλιοθηκών ως κέντρων μάθησης, δημιουργικότητας και διάδρασης είναι: «Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος»!

Αγόρια και κορίτσια θα ψηφίσουν τα αγαπημένα τους χρώματα, θα φτιάξουν χρωματιστές γιρλάντες και patchwork, θα διαβάσουν και θα φωτογραφίσουν “πολύχρωμες” ιστορίες, θα γνωρίσουν τα καινούρια βιβλία της βιβλιοθήκης, θα παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια και κουκλοθέατρο.

Η καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου περιλαμβάνει μια σειρά δημιουργικών δράσεων για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου. Κάθε Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. θα υλοποιούνται δράσεις για παιδιά Γ, Δ, Ε και ΣΤ τάξης και κάθε Παρασκευή στις 7.30 για παιδιά νηπιαγωγείου Α κα Β τάξης.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Αιτήσεις συμμετοχής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου και στο γραφείο 15 στο ισόγειο του Δημαρχείου Πολυγύρου. Περισσότερες πληροφορίες στο 2371021420.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις