Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

πάλι ο Τόλης απειλεί και τους δρόμους κλείνει…

Στην Ιερισσό οι καμπάνες άρχισαν πάλι να χτυπούν και τα οδοφράγματα στήθηκαν ξανά στις εισόδους του χωριού. «Δεν γίνεται να φυλακίζουν δυο-δυο τα παιδιά μας, να παίρνουν άλλους
παράνομα για DNA και εμείς να καθόμαστε απαθείς. Τέλος οι διαπραγματεύσεις. Όσο συζητήσαμε συζητήσαμε» δήλωσε ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων Τόλης Παπαγεωργίου. «Θα αφήσουμε τους τελευταίους ταξιδιώτες να περάσουν το απόγευμα (σ.σ. χθες) και μετά δεν θα περάσει κανένας» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είμαστε αποφασισμένοι για όλα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Νόμιμες ενέργειες, προσφυγές, καταφέραμε να σταματήσουμε τις εργασίες της εταιρίας. Δεν μένει τίποτε άλλο» συνεχίζει ο κ Παπαγεωργίου.
Ακριβώς κε Τόλη μας. Κάνατε όλες τις νόμιμες ενέργειες και δεν καταφέρατε τίποτα. Και περάσατε  στις παράνομες. Όταν κερδίζετε μια δικαστική απόφαση, όλα καλά, χτυπάτε «τους παράνομους χρυσοθήρες που λεηλατούν τον τόπο σας», κι άλλα τέτοια γραφικά. Όταν χάνετε, σας αδικούν, πρόκειται για συνομωσία εναντίον σας, φταίει ο Μπόμπολας και η διεθνής μασονία και άλλα εξίσου γραφικά. Για εσάς μονά-ζυγά δικά σας. Με αποτέλεσμα να έχετε γίνει και οι ίδιοι γραφικοί. Αλλά και κουραστικοί, συγχρόνως. Αν νομίζετε όπως γράφετε πως όλη η Ελλάδα συμπάσχει και υποστηρίζει τον υπέρ πάντων αγώνα σας, βαυκαλίζεστε… Όλα αυτά που λέτε και γράφετε είναι προς εσωτερική κατανάλωση για να φτιάχνεστε μεταξύ σας. Εσείς, κάποιοι τοπικοί του ΣΥΡΙΖΑ και οι γιαλαντζί Οικολόγοι του Χρυσόγελου. Κατά τα άλλα κάποιοι δημοσιογράφοι ρίχνουν λάδι στη φωτιά, ντόρος να γίνεται, ελλείψει ειδησεογραφίας – καλοκαίρι γαρ… Μόνο τους κατοίκους της Ιερισσού λυπάμαι ειλικρινά που τους έχετε εμπλέξει σε αυτό το πολιτικό παιχνίδι σας.
Τώρα που ήρθε η ώρα να πληρώσουν τις μαγκιές τους κάποιοι, είναι σκευωρία… Τόσο καιρό γιατί οι λαλίστατοι νομικοί σας συνήγοροι δεν κατάφεραν να βγάλουν έξω τους δύο πρώτους προφυλακιστέους; Απλά γιατί είναι ένοχοι… Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που προφυλακίστηκαν και οι δεύτεροι. Ξέρετε κάτι κύριε Παπαγεωργίου; ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ που αυτοί οι άνθρωποι είναι στη φυλακή. Εσείς από το Παρατηρητήριο και οι ομοϊδεάτες σας που επιδοκιμάζουν και προβάλλουν όλες αυτές τις ασχήμιες και παρανομίες βαφτίζοντάς τες «αγώνα» και «αντίσταση». Εκ του ασφαλούς βέβαια… Άλλοι τραβάνε το ζόρι, αυτοί που είναι τώρα φυλακή και οι άλλοι που θα ακολουθήσουν. Και να διακινδυνεύσω ένα στοίχημα κε Παπαγεωργίου; Μήπως θα είστε και υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με κεντρικό σας σύνθημα «έξω οι χρυσοθήρες από την Χαλκιδική»; Φτάνει, καταλάβαμε.

Ο τίτλος έχει και και συνέχεια… επί της οθόνης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις