Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ..." ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!

Μετά από 1 μήνα απουσίας από τη δημοσιότητα και τις δράσεις για την εξαφάνιση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική (γιατί άραγε;;;), ο ιδρυτής του "παρατηρητηρίου..." έκανε... εντυπωσιακή επανεμφάνιση μέσω της εφημερίδας "Δημοκρατία", όπου με
δηλώσεις του φρόντισε να μας δώσει μια πρόγευση του "έργου", που θα παρακολουθήσουμε προσεχώς...

Σύμφωνα με το... ειρηνικό πνεύμα του διαγγέλματος του πλέον αρχέγονου ακτιβιστή οι δημοκρατικές αντοχές και ανοχές του ιδίου, των συν - συντονιστών και των πολιτοφυλάκων της Ιερισσού εξαντλήθηκαν, μετά και τις 2 νέες προφυλακίσεις ατόμων, που κατηγορούνται για την καταδρομική έφοδο που έγινε στις Σκουριές στις 17 Φεβρουαρίου.
Άξια αναφοράς είναι η δήλωση του που αναφέρει ότι: "Δε γίνεται να φυλακίζουν δυο -δύο τα παιδιά μας, να παίρνουν άλλους παράνομα για DNA και εμείς να καθόμαστε απαθείς. Τέλος οι διαπραγματεύσεις. Όσο συζητήσαμε συζητήσαμε". Ενώ στο ίδιο ύφος τονίζει "ότι είναι αποφασισμένοι για όλα"


Όλα αυτά τα λέει ο ίδιος άνθρωπος που πριν 10 μήνες έλεγε ότι: "Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάμε φυλακή, αν θα σπάσουν κεφάλια, αν θα σκοτωθούν παιδιά, όλα αυτά μπαίνουν μέσα στην ιστορία" 

Τι άλλο να πει κανείς; Ο κύριος τα έχει πει όλα και όμως κανείς δεν τον ακούει ή κάνει πως δεν τον ακούει... Γιατί άραγε;;;

Για την ιστορία... και μόνο να σας πούμε φίλοι αναγνώστες, ότι ο εκτελεστικός βραχίονας των αυτόκλητων ερμηνευτών κατά το δοκούν και τιμωρών της δικαιοσύνης έκαψαν ολοσχερώς το κατάστημα της προέδρου του τοπικού συμβουλίου της Ιερισσού.

Αφού πρώτα το έσπασαν δυο φορές. Χθες το αποτελείωσαν. Γιατί το... ποτήρι της δημοκρατικής ανοχής τους ξεχείλισε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις