Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Βίντεο)

Έχουν μεγάλη πλάκα αυτοί οι "συντονιστές" των... οικολόγων της Ιερισσού. Βάζουν μπροστά τον καθοδηγούμενο όχλο να βρίζει και να σπιλώνει συνειδήσεις και τρέχουν μετά από πίσω, όχι μόνο για να καλύψουν τις ασχήμιες του όχλου, αλλά και για να ζητήσουν και βοήθεια για τον "αγώνα" τους!!!

Αυτό έκαναν και προχθές στη συγκέντρωση που είχαν στον Πολύγυρο. Έβαλαν μπροστά τον όχλο να συνθηματολογεί έξω από το Δημαρχείο Πολύγυρου εναντίον του δημάρχου Αστέριου Ζωγράφου χαρακτηρίζοντας τον "προδότη" και μετά οι "συντονιστές" πήγαν να του ζητήσουν "συμπαράσταση" (δηλαδή... ψήφισμα στη διάλεκτο τους) κατά της αστυνομικής βίας και της καταστολής σε βάρος των "αγωνιστών".
"Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι" από το γραφείο του δημάρχου Πολύγυρου, ο οποίος στη σχεδόν μισής ώρας συζήτηση που είχε μαζί τους, τους ξεγύμνωσε από την κορυφή μέχρι τα νύχια με αποτέλεσμα να φύγουν ως "βρεγμένες" γάτες.

Από την πλευρά μας, χαρακτηρίζουμε αυτό το βίντεο "εκπαιδευτική τηλεόραση", καθώς ακούγονται μέσα πόλλες από τις αλήθειες, που επιμελώς αποσιωπούνται ή παραχαράσσονται από τους δήθεν οικολόγους της ΒΑ Χαλκιδικής.

Για παράδειγμα ακούγεται η πολύ μεγάλη αλήθεια για την περίφημη διαβούλευση, που υποτίθεται ότι δεν έγινε αλλά εκείνοι την ήθελαν "τόσο μά τόσο πολύ" και τώρα τη... θέλουν ακόμη πιο πολύ..!.

Ακούστε όμως φίλοι αναγνώστες στο 3:30 λεπτό, τι είδους... υποδοχή ετοίμαζαν το 2010 στην τότε γραμματέα του ΥΠΕΚΑ οι... φιλήσυχοι και... φιλειρηνιστές "οικολόγοι", και γιατί τελικά δεν έγινε η συζήτηση στην Ιερισσό.

Απ' όλα όσα συζητούνται θα καταλάβετε πολλά περισσότερα και για τις "ειρηνικές προθέσεις", που ισχυρίζονται ότι είχαν επισκεπτόμενοι μετά το δημαρχείο στην Αρναία και πολλά άλλα, τα οποία δυστυχώς ΠΟΤΕ δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά γεγονότα, καθώς τα συμφέροντα που εκπροσωπούν τους έχουν αναγκάσει να πάρουν αμετάκλητο διαζύγιο με την αλήθεια.

Δείτε και ακούστε τα ΟΛΑ στο βίντεο που ακολουθεί

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις