Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ (Βίντεο)

Στην... αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης μετά την "επώδυνη" εμπειρία της... ανοιχτής συνεδρίασης της διανομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης - Έβρου για τη χάραξη στρατηγικής ματαίωσης της μεταλλευτικής επένδυσης στην περιοχή της Θράκης, πριν από μια εβδομάδα.
Ο κ. Λαμπάκης εξέδωσε δύο ανακοινώσεις μια εναντίον της "Δέλτα Τηλεοράσης" και ακόμη μια εναντίον της εφημερίδας "Ελεύθερη Θράκη", μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία αμφότερα εδρεύουν στην Αλεξανδρούπολη και κατά την άποψη του παίζουν παιχνίδια σε βάρος του, στοχοποιώντας τους κοινωνικούς αγώνες του ίδιου και των φίλων του κατά της καταστροφής της Θράκης από τους χρυσοθήρες...

 Εξυπακούεται πως για τίποτα απ' όσα είδαν τα μάτια μας και τα αυτιά μας στο βίντεο, που κυκλοφόρησε δεν ανέλαβε την ευθύνη. Ολα τα φόρτωσε στους "εγκάθετους" κατοίκους των Σαππών, όπως τους χαρακτηρίζει.

Στο χθεσινό δελτίο της "Δέλτα Τηλεόραση" εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του καναλιού Αντώνης Καμελίδης, ο οποίος απάντησε στις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ίδιου προσωπικά και του καναλιού ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Δείτε το βίντεο εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις