Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ANTIGOLD... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΚΑΙ) ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Ο... δημοκράτης και πάνω απ όλα... νομοταγής ιδρυτής του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" εξαπέλυσε επίθεση εναντίον δικαστικών λειτουργών, των οποίων οι αποφάσεις δεν του ήταν καθόλου αρεστές.

Στο στόχαστρο του υπέρτατου... κριτή και... ελεγκτή μπήκαν δικαστικοί λειτουργοί του ΣτΕ και του Πρωτοδικείου Πολύγυρου. Δεν είναι έκπληξη. Τα προμηνύματα της νέας στοχοποίησης δημόσιων λειτουργών είχαν δοθεί από το ιστολόγιο του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ κατήγγειλε ονομαστικά τις δυο (2) δικαστίνες, που εξέδωσαν αρνητικές αποφάσεις επί των προσφυγών και των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κατατεθεί για την αναστολή των εργασιών στις Σκουριές.

 Χαρακτήρισε "επαίσχυντες" τις δικαστικές αποφάσεις τους, γιατί όπως είπε "κλιμακώνουν την καταστροφή στο δάσος και το μετατρέπουν σε κρανίου τόπο."

Επίσης, έκανε λόγο για "προστυχία" από μέρους της Eldorado προς τους δασεργάτες, καθώς όπως είπε η πρόσφατη ανακοίνωση για αναβολή κατά ένα (1) χρόνο  της εξορυκτικής δραστηριότητας στις Σκουριές, έγινε για να μειωθούν  τα μεροκάματα τους...

Παράλληλα ο πλέον... αρχέγονος υπερασπιστής του νόμου και της δημοκρατίας στη χώρα μας χαρακτήρισε "ομήρους" του 4 προφυλακισθέντες κατοίκους της Ιερισσού.

Απλά, για την... ιστορία και μόνο, που ως γνωστόν του αρέσει τόσο πολύ, θα ήταν χρήσιμο ο ιδρυτής του antigoldgreece να δημοσιεύσει τις πάμπολες αγαθοεργίες, που έχει προσφέρει και έχουν συμβάλλει στο... καλό του τόπου και της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής, ακόμη και της Θράκης, αν έχει και εκεί να επειδείξει... φιλανθρωπικό έργο.

Είναι τοις πάσι γνωστό, το τι έχει κάνει για τη διαίρεση της κοινωνίας και τη διασπορά φανατισμού και μίσους για τη χειραγώγηση της. Επιτέλους να μάθουμε και τα "καλά" που έχει κάνει. Να μην τα κρατάει μόνο για τον εαυτό του.

Κατά τη γνώμη μας, χρήζει απόλυτης κατανόησης γιατί η 3η του απόπειρα να κρατήσει "εγκλωβισμένη" επί μακρόν μια ολόκληρη κοινωνία των δήθεν οικολογικών ανησυχιών του βαίνει ανεπιτυχώς προς το τέλος της, κάτι που ο εγωισμός του δεν του το επιτρέπει.
 

Επειδή ο λόγος του, ίσως έχει μεγαλύτερη... αξία από τα πεπραγμένα του, θα υπενθυμίσουμε στους φίλους αναγνώστες μερικές μόνο από τις παρελθούσες τοποθετήσεις του και ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματα του. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις