Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Στην τηλεόραση SUPER της Χαλκιδικής η εκπομπή "Γαιόραμα" θα σας ταξιδεύει στα μυστικά του αγροτικού κόσμου!


Κάθε Παρασκευή στις 22:00 στην τηλεόραση SUPER της Χαλκιδικής η εκπομπή "Γαιόραμα" θα σας ταξιδεύει στα μυστικά του αγροτικού κόσμου! Βλέπουμε τη γη, τη θάλασσα. Βλέπουμε τα προβλήματα των ανθρώπων που ασχολούνται με
αυτή. Προβάλλουμε την καινοτομία και φέρνουμε μια καινοτόμα παρουσίαση του πρωτογενούς τομέα. 

Η εκπομπή «Γαιόραμα» είναι μια ωριαία ενημερωτική εκπομπή για τον πρωτογενή τομέα που προβάλλεται κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER, το μοναδικό ενημερωτικό τηλεοπτικό σταθμό στο Ν. Χαλκιδικής ενώ παράλληλα επιχειρεί άνοιγμα και σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Κεντρικής Μακεδονίας.
Η εκπομπή καλύπτει θέματα που αφορούν τη γεωργία, την αλιεία, τη μελισσοκομία, την κτηνοτροφία αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με τα τοπικά προϊόντα της Β. Ελλάδας και τη θέση που κατέχουν στη διεθνή και την εγχώρια αγορά.
Κάθε εβδομάδα η εκπομπή παρουσιάζει ένα ή δύο θέματα που είτε άπτονται της επικαιρότητας είτε παρουσιάζουν προσπάθειες που γίνονται από τους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής και επιχειρήσεις ώστε ο αγροτικός τομέας να αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας.
Η εκπομπή «Γαιόραμα» αν και αφορά τον πρωτογενή τομέα δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε αγρότες καθώς τα θέματα παρουσιάζονται με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι κατανοητά ακόμη και σε ανθρώπους που δεν ασχολούνται με αγροτικές εργασίες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις