Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΝΕΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ο Κ. ΤΑΣΙΟΣ

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την
Προεδρία του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου και των Αντιστρατήγων του Σώματος Αδαμάντιου Σταματάκη και Δημητρίου Τσακνάκη.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τάσιος.

Η τοποθέτηση στη Χαλκιδική του...
κ.Τάσιου δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ο νομός βρίσκεται στο "κόκκινο" εξαιτίας των εντάσεων στη Βόρεια Χαλκιδική από την επένδυση χρυσού. Εξάλλου ο νέος ταξίαρχος κρίνεται πολύπειρος, προερχόμενος από την υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο κ.Τάσιος κρίθηκε προακτέος στο βαθμό του ταξιάρχου, για κάλυψη της κενής οργανικής θέσης μετά την αποστρατεία του ταξιάρχου Κωνταντίνου Παπουτσή.

Στη Θεσσαλονίκη, ως επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας, επιστρέφει ο αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης. Επίσης, στον βαθμό του ταξιάρχου παραμένει ο διευθυντής ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής, ο οποίος έχει επιφορτιστεί το τελευταίο διάστημα με τη διερεύνηση της εμπρηστικής επίθεσης στις Σκουριές.

του Θοδωρή Δούκα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις