Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 5 ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ-ΣΤΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ

Την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου πέντε ατόµων (ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ-ΣΤΡΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Παιδικού Σταθμού Νέας Τρίγλιας ανακοινώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ν. Προποντίδας.
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την

αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Ν.Τρίγλια Χαλκιδικής Τ.Κ. 63079. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της προκήρυξης σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος Τρίγλιας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις