Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΜΕΤΙΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕΙΑΔΑ: "ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Στα ψιλά πέρασε η παρουσίαση της "έρευνας" των φοιτητών του τμήματος ΜΜΕ του Παν. Αθηνών, στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου που προβλήθηκε την περασμένη Τρίτη. Ο ταλαντούχος γελωτοποιός για άλλη μια φορά απέδειξε πως είναι διατεθειμένος να φέρει σε πέρας την αποστολή του, κατηγορώντας για όλα την
"κακιά δεξιά" και τους κακούς Έλληνες, αραδιάζοντας ένα σωρό ΨΕΜΜΑΤΑ. Στην εικόνα βλέπετε την ανεπανάληπτη κάρτα, που παρουσιάζει (κατά τον δημιουργό...


...της) από που προέρχονται οι εγκληματικές πράξεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα. Όπως είναι φανερό, η βαθιά μελέτη οδήγησε στο συμπέρασμα πως φταίει η... γαλάζια μπάρα, οι Έλληνες δηλαδή, που προβαίνουν σχεδόν αποκλειστικά σε φόνους, βιαιοπραγίες και βιασμούς. Όπως εξιστορούσε η κοπελίτσα που παρουσίαζε την κάρτα, οι μετανάστες το μόνο που κάνουν είναι να ληστεύουν για να ζήσουν.

Φυσικά τα νούμερα που δημοσιεύει η αστυνομία ανά τακτά χρονικά διαστήματα λένε τελείως διαφορετικά πράγματα, όμως εμείς δεν πιστεύουμε τη διεφθαρμένη αστυνομία, αλλά τον φωτεινό παντογνώστη-στατιστικολόγο-παιδί του λαού με την BMW.

(Μικρή λεπτομέρεια το γεγονός πως αθροίζοντας τα ποσοστά βγαίνει άθροισμα 75%. Ρε μεγάλε, εσύ που επινόησες τα νούμερα, την άλλη φορά φτιάξ'τα να βγαίνουν 100%, μπας και γίνουμε λίγο περισσότερο πιστευτοί...)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις