Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γιάννης Μίχος Κίνημα Ανάπτυξης

site-bannerΟ Μίχος έχει κάνει μεγάλη προπαγάνδα βοηθούμενος από την αντιπολίτευση, ΜΚΟ και αναρχικές
οργανώσεις όπως το indymedia για να δυσφημήσει τον Πάχτα, ότι δήθεν αυτός έφερε την διχόνοια στην Β. Χαλκιδική. Το κάνει γιατί ξέρει ότι δίχως ψήφους από τα μεταλλευτικά χωριά δεν βγαίνει και προσπαθεί να ξεγελάσει μερικούς ευκολόπιστους. Φυσικά όλοι μας ξέρουμε ότι την διχόνοια έφεραν αυτοί του έχασαν τις εκλογές το 2010. Η αντιπολίτευση, που αρνήθηκε να δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών του 2010, αποχώρησε από τα δημοτικά συμβούλια και γέμισε τον τόπο με μαύρες σημαίες; Αυτοί που έδιωξαν τους αντιπροσώπους του ΥΠΕΚΑ και δεν επέτρεψαν να γίνει διαβούλευση και να πληροφορηθεί σωστά ο κόσμος. Όλοι αυτοί είναι τώρα με τον Μίχο. Θα φέρουν αυτοί την ομόνοια;

Όποιος δουλεύει στα μεταλλεία, όποιος έχει μαγαζί, καφετέρια, μπακάλικο, προποτζίδικο, φούρνο, συνεργείο αυτοκίνητων, εστιατόριο που δουλεύουν με μεταλλωρύχους δίνει μάχη την Κυριακή για το μαγαζί του, καφετέρια, μπακάλικο, προποτζίδικο, φούρνο, συνεργείο αυτοκίνητων, εστιατόριο.

Το ερώτημα δεν είναι αν τα μεταλλεία θα υπάρχουν μετά το τέλος της θητείας του Μίχου. Το ερώτημα είναι αν τα Μαδεμοχώρια θα υπάρχουν μετά το τέλος της θητείας του. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις