Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«Είδαμε στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, το μέλλον που ονειρευόμαστε για τις Σάπες στη Θράκη»!

«Είδαμε στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, το μέλλον που ονειρευόμαστε για τις Σάπες στη Θράκη»!Οι κάτοικοι των Σαπών επισκέφθηκαν τα έργα της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική και μιλούν για όσα διεκδικούν στη Θράκη
«Είδαμε στα Μεταλλεία
Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, το μέλλον που ονειρευόμαστε για τις Σάπες στη Θράκη». Με αυτή τη φράση οι κάτοικοι των Σαπών εξηγούν πόσο διαφορετικό είναι αυτό που είδαν στα μεταλλεία Κασσάνδρας σε σχέση με ότι έχουν ακούσει για τη μεταλλευτική δραστηριότητα καθώς και ότι μια ανάλογη ανάπτυξη για την περιοχή τους αποτελεί διεκδίκηση.
100 κάτοικοι κάθε ηλικίας από τις Σάπες επισκέφτηκαν την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 τα Μεταλλεία Κασσάνδρας και ενημερώθηκαν για όλα τα έργα της Ελληνικός Χρυσός. Είδαν τα πολλαπλά οφέλη προς την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής λόγω της μεταλλευτικής ανάπτυξης και μας μίλησαν για την ευκαιρία που δίνεται και στον δικό τους τόπο να αναπτυχθεί, για τους μύθους που έχουν ακούσει για τη μεταλλευτική δραστηριότητα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για το μέλλον που ονειρεύονται και σχεδιάζουν.
Τους ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και τη στάση τους που αποδεικνύει ότι η μεταλλευτική είναι μια δραστηριότητα με μέλλον και τους ευχόμαστε την ευημερία και την ανάπτυξη που διεκδικούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις