Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ποίος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς;

Η μόνη περιοχή στην Ελλάδα που μπορεί να μιλήσει για ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας είναι η Βόρεια Χαλκιδική και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
Δυστυχώς όμως, δήμοι που δεν έχουν καμία σχέση
με την περιοχή μας,  όπως οι δήμοι: Ευόσμου, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων, Μενεμένης, Καλαμαριάς, Μήλου, Πέλλας, Βόλβης (1) και Βόλβης(2), Λαγκαδά, προχώρησαν σε ψηφίσματα κατά της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. .
Το ερώτημα είναι: Ποίος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς;
Ο Δήμος Αριστοτέλη ασχολήθηκε ποτέ με τα ζητήματα σας; Πως θα σας φαινόταν για έργα ανάπτυξης της περιοχής σας που θα αφορούσαν χιλιάδες θέσεις εργασίας να ζητούσαμε την ματαίωση τους; Είστε σοβαροί; ….Για συμμαζευτείτε και μη μας ξαναπείτε ότι το περιβάλλον μας αφορά όλους! Ποιο περιβάλλον; Εσείς Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει, όπως λέει και η παροιμία. Παίρνετε απόφαση “ΚΑΤΑ” και ΜΕΤΑ ….δε βαριέσαι.
Και όλοι αυτοί οι σύλλογοι, οι κινήσεις πολιτών, και οι επιτροπές αγώνα από όλη την Ελλάδα, αμφιβάλλω αν ξέρουν που βρίσκονται οι Σκουριές!                                                      
Βγάζετε ψηφίσματα κατά της μεταλλουργίας Χρυσού. Το ερώτημα μου είναι, έχουν προηγηθεί γενικές συνελεύσεις ή είναι μια ανεύθυνη υπογραφή “ΚΑΤΑ” από το κείμενο κάποιων προέδρων; Για…. σοβαρευτείτε!
Και εσύ φίλε Δημήτρη πρόεδρε της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κτηνοτρόφων που έβγαλες ψήφισμα κατά της μεταλλουργίας. Μπορείς να μου πεις πότε ο σύλλογος κτηνοτρόφων της Χαλκιδικής που προεδρεύεις, συνεδριάσαμε και πήραμε αρνητική θέση κατά της Μεταλλουργίας;
Αν θέλεις να συνεχίσεις να έχεις στήριξη από τους κτηνοτρόφους, σταμάτα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παίζεις το πολιτικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ!

Συνεχίζεται…..
Νίκος Γαλάνης

Αγροτοκτηνοτρόφος, Μεταλλωρύχος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις