Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ “BYSINESS MENTALITY”






Στο συνέδριο “ Business Mentality “ που πραγματοποιήθηκε  στα πλαίσια του Money Show παρευρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάνας Απόστολος ...

Ο κ. Πάνας τοποθετήθηκε για την αναπτυξιακή προοπτική της Κεντρικής Μακεδονίας με τη σωστή διαχείριση του ΕΣΠΑ  στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020,  επίσης  τόνισε την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Πάρων στο συνέδριο ήταν πλήθος επιχειρηματικού κόσμου ,οι ομιλητές ήταν από διάφορους κλάδους του επιχειρήσεων,  ιδιαίτερη μνεία όμως πρέπει να γίνει σε  καινοτόμες ιδέες νέων ανθρώπων που παρουσιάστηκαν όπως του  κ. Νίκου  Νυφούδη  εμπνευστή του ελληνικού παντοπωλείου The LifeGoddess στο Λονδίνο και του Χαλκιδικιώτη  κ. Θεμιστοκλή Τσούφη  επιχειρηματία και εμπνευστή της εφαρμογής  My seeties.
Σκοπός των συνεδρίων  Business Mentality που διοργανώθηκε από την εταιρία  A.I.D.A. Marketing & Business Development είναι να ενισχύσει και να προωθήσει το επιχειρηματικό πνεύμα και τη νοοτροπία στην κοινωνία και τους πολίτες, ιδιαίτερα της νεολαίας ώστε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να ενθαρρύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις