Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Aποκάλυψη μέσο Facebook

Και οι Αποκαλύψεις συνεχίζονται αλλά αυτη τη φορά μέσα απο το Facebook :
   1) Παπαγεωργίου άνεργος εδώ και 18 χρόνια και το χρήμα πάει σύννεφο// Ιγγλέζη άνεργη εκλεγμένη βουλευτής τέως συνεργαζόμενη με την TVX // Τριανταφυλλίδης λέκτορας που μέχρι πριν από λίγα χρόνια αγόρευε υπέρ του κυανίου και τώρα το παίζει τρελίτσα // Ζάγκας ο βελανιδοφάγος // Μυλόπουλος πρύτανης που με ξένα κόλυβα κάνει μνημόσυνα (βλ. γάμος γραμματέα του στο Φανάρι με έξοδα του ΑΠΘ) // Δημητριάδης Σαράντης ομότιμος (μεγάλε προσοχή στις τέως) κλπ κλπ ... φασίζουν όλοι ... και η άλλη η Κυρία η ξανθιά από τα Νέα Ρόδα που κλαίει καθε τριες και λίγο? αχ πώς τη λένε? πώς τη λένε? Αυτή η οικολόγα που έριχνε τα βοθρολύματα στη θάλασσα των Νέων Ρόδων... πείτε το ντε!


 2) Ο τέως Δημ. Σύμβουλος του Δήμου Σταγίρων-Ακάνθου, Τόλης (Απόστολος) Παπαγεωργίου κατέθεσε το Δεκέμβριο του 2008 στο διακστήριο στην Ξάνθη, σαν μάρτυρας υπεράσπισης της Μονής Βατοπεδίου και εναντίον των κατοίκων της Ουρανούπολης, που διεκδικούσαν ακύρωση της περίφημης “ανταλλαγής”.


Επομένως κάποια ενεργά (ή καλύτερα ιδρυτικά) μέλη του Παρατηρητηρίου δραστηριοποιούνται υπερ της Μονής και κατά των κατοίκων της Ουρανούπολης, έχοντας αναμιχθεί (πολλαπλώς) στο μέγα σκάνδαλο.

    3) Ο κ. Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ευθυμίου μάχεται για τον τόπο και το περιβάλλον ... ιδιόκτητης της Καστανιάς μέχρι που πουλούσε ξυλεία στην Εταιρεία ''βούβα''  και αυτός κοινός   ντουμπεκή   τώρα ........


Φωτογραφία: Αν υπήρχε ταινία με τίτλο "Τζάμπα Μάγκας", τότε η Κυρία της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι υποψήφια πρωταγωνίστρια. Γνωρίζοντας ότι δεν θα τιμωρηθεί για καμία από τις ενέργειές της, προβάλει δήθεν "εαυτόν" απέναντι στα ΜΑΤ. Προσπαθεί να ηρωποιήσει τον "δήθεν" αγώνα της. Τον αγώνα για την καταστροφή του τόπου της από τα λόγια της, από τις πράξεις της, από τις ενέργειές της. Είναι άλλη μια επικίνδυνη κάτοικος Χαλκιδικής 5)  Αν υπήρχε ταινία με τίτλο "Τζάμπα Μάγκας", τότε η Κυρία της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι υποψήφια πρωταγωνίστρια. Γνωρίζοντας ότι δεν θα τιμωρηθεί για καμία από τις ενέργειές της, προβάλει δήθεν "εαυτόν" απέναντι στα ΜΑΤ. Προσπαθεί να ηρωποιήσει τον "δήθεν" αγώνα της. Τον αγώνα για την καταστροφή του τόπου της από τα λόγια της, από τις πράξεις της, από τις ενέργειές της. Είναι άλλη μια επικίνδυνη κάτοικος Χαλκιδικής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις