Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Κάτοικοι της Ιερισσού σας πήραμε χαμπάρι !

Ξεβρακωσε τους ΣΥΡΙΖΑιους στις Σκουριες η αρση απορρήτου των επικοινωνιών:
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορούμενων για τις καταστροφές στα ορυχεία Χρυσού στις Σκουριές έφερε στην επιφάνεια σημαντικά στοιχεία και σε

ορισμένες περιπτώσεις τα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα διαψεύδουν τις καταθέσεις τους. «Έπεσαν τα άλλοθι από τα κινητά» υποστηρίζει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ για κάποιους από τους κατηγορούμενους της καταδρομικής εμπρηστικής επίθεσης στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές.

Οπως αναφέρει και η Βραδυνή ένας από τους κατηγορούμενος υποστήριζε ότι κοιμήθηκε με τη γυναίκα του και το πρωί πήγε Εκκλησία, ωστόσο Διαπιστώνεται ότι το κινητό του εκπέμπει από τις Σκουριές το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου και το πρωί της Κυριακής, την ώρα της Θείας Λειτουργίας, η γυναίκα του επικοινωνεί... 13 φορές στο κινητό του για να τον βρει» καταθέτει αξιωματικός της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ενας άλλος κατηγορούμενος καταθέτει ότι κοιμήθηκε νωρίς και είχε κλειστό το κινητό του. Εκείνη τη μέρα είχε γενέθλια. Δεν βγήκε να διασκεδάσει και δεν δέχθηκε τηλεφωνήματα για ευχές (;) προσθέτει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στην πολυσέλιδη κατάθεσή του.

Οπως αναφέρει και το newsit ένας άλλος κατηγορούμενος δήλωσε ότι είχε πάει για... κυνήγι στο Άγιο Όρος και είχε αφήσει τα κινητά του στο αυτοκίνητο. Έχουν καταγραφεί «απανωτές» τηλεφωνικές επικοινωνίες ανάμεσα σε κατηγορουμένους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά, την εμπρηστική επίθεση, με τις συσκευές τους να εκπέμπουν από κεραίες κινητής τηλεφωνίας των Σκουριών Χαλκιδικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις