Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ. Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Δύο συνεδριάσεις, μία τακτική και μία ειδική, του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Προποντίδας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13/12/2012. Μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης στις 7.00 μ.μ. είναι η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης), οικονομικού έτους 2011 Δήμου Νέας Προποντίδας. Θα ακολουθήσει η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Πληρωμή τόκων υπερημερίας στην εταιρεία “ΠΑΣΙΔΗΣ Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.” του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου λογαριασμού του έργου “Ανάπλαση πεζοδρόμου οδού Οσίας Παρασκευής από Λεωφ. Νίκης έως Αυγερίδη Ι. (αρ. μελ. 198/2008)”. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
2)Ανάκληση άδειας λειτουργίας καταστήματος. (Εισηγητής: κ. Πασσαλής Κ.)
3)Αποζημίωση Αφων Ζουγλή για το απαλλοτριωθέν τμήμα ιδιοκτησίας τους, έκτασης 125,73 τ.μ. περιοχής Τσατσανέικα Ν. Μουδανιών. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
4)Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ν. Προποντίδας, του Ο.Π.Α. και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου για την υποστήριξη Κοινωνικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων στο Δήμο (Εισηγητής: Γ.Γ. του Δήμου)
5)Έγκριση της εισηγητικής έκθεσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ν. Προποντίδας, για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων αυτής του διαχειριστικού έτους 2012. (Εισηγητής: κ. Ράνος Ι.)
6)Έγκριση των προτάσεων της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής Απασχόλησης και Αληλεγγύης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., σχετικά με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και “Κατ' οίκος φροντίδας συνταξιούχων”, “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” και τα “Κέντρα πρόληψης”. (Εισηγητής: κ. Ράνος Ι.)
7)Έγκριση προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ν. Προποντίδας, έτους 2013. (Εισηγητής: κ. Ράνος Ι.)
8)Διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Κρήνης. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
9)Παραλαβή μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη λειτουργία υφιστάμενου συλλογικού αρδευτικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Πορταριάς του Δήμου Ν. Προποντίδας. (αρ. μελ. 2/2012). (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ. )
10)Αποχαρακτηρισμός της υδρευτικής γεώτρησης ΔΙΟ-Γ 030 (Ζωγράφου 1) της Τ.Κ. Διονυσίου σε αρδευτική. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
11)Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής οριστικής παραλαβής έργων. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
12)Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου “Γενικό Λύκειο Νέας Καλλικράτειας Δήμου Ν. Προποντίδας”. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
13)Έγκριση τεχνικού δελτίου και της μελέτης του για κλάδευση- καθαρισμό βλάστησης αλσυλλίου του οικισμού “Γεωπονικά”. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
14)Παραχώρηση χρήσης σχολικών χώρων. (Εισήγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
15)Ορισμός εκπροσώπου στην επιτροπή που θα συσταθεί για το Εθνικό Κτηματολόγιο. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
16)Έκδοση και ανανέωση αδειών πωλητών λαϊκών αγορών. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
17)Ανανέωση επαγγελματικής άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
18)Διαγραφές δημοτικών τελών από βεβαιωτικούς καταλόγους της Δ.Ε. Τρίγλιας. (Εισηγητής: κ. Πασσαλής Κ.)
19)Έγκριση μετακίνησης αιρετών. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
20)Αιτήσεις ιδιωτών. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις