Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Δύο νέα σημαντικά έργα του Δήμου Σιθωνίας εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία- Θράκη».
Το πρώτο έργο αφορά την «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και επέκτασης δικτύου αποχέτευσης Δήμου Σιθωνίας» με συνολικό προϋπολογισμό 7.380.000 ευρώ.

Πρόκειται για έργα αναβάθμισης και επέκτασης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στους οικισμούς της Νικήτης, του Αγίου Νικολάου, του Μεταγγιτσίου και του Ν.Μαρμαρά. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, «με το έργο αυτό θα βελτιωθούν ουσιαστικά οι υποδομές στις εν λόγω Κοινότητες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών».
Το δεύτερο έργο αφορά την «Προσθήκη κατ’ επέκταση αιθουσών διδασκαλίας και αίθουσας αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γυμνάσιο Ν.Μαρμαρά Δήμου Σιθωνίας»συνολικού προϋπολογισμού 4.650.000 ευρώ.
Όπως προβλέπεται από τη μελέτη, θα γίνει προσθήκη νέων αιθουσών διδασκαλίας, αίθουσας εκδηλώσεων και ενός κλειστού Γυμναστηρίου με διαφορετικές προσβάσεις. Παράλληλα, θα γίνει λειτουργική αναβάθμιση του υφιστάμενου κτηρίου του Γυμνασίου Ν.Μαρμαρά με νέες διαρρυθμίσεις και πλήρη συντήρησή του, ενώ θα διαμορφωθεί και ο περιβάλλον χώρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις