Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη εκπροσώπων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Δήμο Σιθωνίας

Επίσκεψη εκπροσώπων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο  Δήμο ΣιθωνίαςΣτο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Σιθωνίας με την Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV) που ξεκίνησε το 2014, επισκέφθηκαν σήμερα τη Σιθωνία  ο Δήμαρχος

Born a. Darß, Gerd Scharmberg, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστμού Darß Zingst e.V., Thomas Sievert και ο συντονιστής Γερμανών Δημάρχων και εμπειρογνωμόνων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, Lothar Grossklaus, συνοδευόμενοι από την επικεφαλής της  Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κα Gabriella Scheiner.

germ2.jpg

Στο Δημαρχείο Σιθωνίας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Στέλιο Κωστίκα, τους Αντιδημάρχους, Ελένη Λογοτριβή και Νίκο Χριστοδούλου και τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιο.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τουρισμού, συνεργασιών  και ανταλλαγής τεχνογνωσίας. Οι εκπρόσωποι της Ελληνογεραμνικής Συνέλευσης θα επισκεφθούν περιοχές του Δήμου Σιθωνίας και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί δείπνο εργασίας με εκπροσώπους φορέων του τουρισμού της Σιθωνίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις