Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Πρωταθλητές Παίδων και Εφήβων Χαλκιδικής 2015-2016

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν ήταν ευκαιρία για ξεκούραση για τους παίκτες του ΠΟΜ αλλά ευκαιρία για δύο ακόμα Πρωταθλήματα.

Το παιδικό και το εφηβικό του ΠΟΜ κατέκτησαν αήττητα τα Πρωταθλήματα στις κατηγορίες τους και ετοιμάζονται για τους προκριματικούς της Θεσσαλονίκης.

Πρωταθλητές παίδων 2015-2016
Την Κυριακή 13 Μαρτίου ο Αετός Μουδανιών (το παιδικό τμήμα του ΠΟΜ) υποδέχθηκε τους Αετούς Ορμύλιας στον τρίτο αγώνα των playoff για το Πρωτάθλημα Χαλκιδικής. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μονόλογο αφού ο ΠΟΜ κυριάρχησε από την αρχή στο παιχνίδι και δεν σταμάτησε μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης.

Αετός Μουδανιών - Αετοί Ορμύλιας 85-25 (photos)

Πρωταθλητές εφήβων 2015-2016
Την Καθαρά Δευτέρα (14 Μαρτίου) έγινε ο τελικός του Final4 εφηβικού με αντίπαλο τον ΑΟ Πολυγύρου. Η ομάδα πήρε από την αρχή μικρό προβάδισμα εννέα πόντων και το διατήρησε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά η αδυναμία να το μεγαλώσει δημιουργούσε άγχος στην ομάδα με αποτέλεσμα τα πολλά λάθη και τον Πολύγυρο να μένει σε απόσταση αναπνοής.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα σοβαρεύτηκε έπαιξε καλή άμυνα και εκμεταλλευόμενη και την κούραση των παικτών του Πολυγύρου διεύρυνε την διαφορά με αποτέλεσμα να φτάσει στην νίκη και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων Χαλκιδικής.
ΑΟ Πολυγύρου - ΠΟΜ 45-67 (photos)
Συνεχόμενα Πρωταθλήματα
Τα συνεχόμενα πρωταθλήματα στα τμήματα υποδομής αποδεικνύουν το βάθος της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και ότι είναι ικανή να κυριαρχεί στο Χαλκιδικιώτικο Μπάσκετ για τα επόμενα χρόνια.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας, που μας έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους, τους γονείς των αθλητών μας, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τέλος, περισσότερο από όλους,  ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όλους τους αθλητές μας, όλων των ηλικιών και τμημάτων, για την αφοσίωση που δείχνουν στην ομάδα και τις καθημερινές “θυσίες” που κάνουν ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Μας κάνουν περήφανους σε κάθε αγώνα.

Συνεχίζουμε...

Τμήμα Μπάσκετ ΠΟΜ

Τογανίδης Τρύφωνας – πρόεδρος

Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος – υπεύθ. Ακαδημιών


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις