Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

καραμπόλα!

Μια ενδιαφέρουσα –και διαφορετική– άποψη δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Δημοκρατία, η οποία λέει ότι ουσιαστικά η απελευθέρωση των
χρυσαυγιτών ωφέλησε τους προφυλακισμένους και άλλους κατηγορούμενους για την υπόθεση στις Σκουριές. Την παραθέτουμε αυτούσια:
«Ποιός νομίζετε ότι πρέπει να λυπάται για την απελευθέρωση του Κασιδιάρη και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων θα σας εκπλήξω, αλλά είναι ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρήστος Πάχτας. Μαθαίνω ότι η Δικαιοσύνη είχε προχωρήσει πολύ την έρευνα για τις δολοφονικές επιθέσεις που έγιναν στις Σκουριές και ήταν απλώς θέμα χρόνου να ασκηθούν ποινικές διώξεις με βάση το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα εναντίον των δραστών με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και της σύστασης συμμορίας. Μετά το κλίμα που δημιουργήθηκε στην κοινή γνώμη από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, βλέπω να… σκουριάζουν οι επικείμενες διώξεις. Προς ανακούφιση του Αλέξη Τσίπρα, γιατί πού ξέρετε μπορεί να βρισκόταν κανένας δικός του μπλεγμένος στις επιθέσεις κατά των εγκαταστάσεων της επένδυσης».
http://www.metalleiablog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις