Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ..." ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΔΡΑΣΗ"

Η ολική αμνησία είναι... χρυσός!
Η επιλεκτική αμνησία του ιδρυτή του "παρατηρητηρίου..." συνεχίζεται και όσο πάει μεγαλώνει... Ένα ακόμη δείγμα της "διαταραχής" που επικρατεί στη μνήμη του παρακολουθήσαμε και σήμερα στην
ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σαββατοκύριακο με δράση". (Δείτε εδώ)

Ούτε ο παροτρυντικός τίτλος της εκπομπής (με... δράση) βοήθησαν τον Mr. antigold να θυμηθεί τι έλεγε πριν και μετά την καταδρομική... δράση που σημειώθηκε στο εργοτάξιο των Σκουριών στις 17 Φεβρουαρίου.

Τότε που με... σθένος και... παρρησία εξηγούσε, πως και με ποιο τρόπο θα έπρεπε να... δράσουν οι "συναγωνιστές" για να μην αρχίσουν καν οι γεωτρητικές έρευνες στη Θράκη (Σάπες και Πέραμα), φέρνοντας σαν παράδειγμα το δρόμο που είχαν επιλέξει ο ίδιος και κάποιοι άλλοι στη ΒΑ Χαλκιδική για να επιτύχουν τη ματαίωση της επένδυσης στις Σκουριές, λέγοντας την... ιστορική όσο και ανατριχιαστική φράση: "Στη Χαλκιδική δε μας νοιάζει αν θα σπάσουν κεφάλια, αν θα σκοτωθούν παιδιά, αν θα μπει κόσμος στη φυλακή"... (Δείτε εδώ)

Τότε που με ειλικρίνεια, σχεδόν κυνική, μετά την καταδρομική έφοδο στις Σκουριές έλεγε μπροστά σε κάμερες:

"Δεν ήταν προβοκάτσια αυτό που έγινε στις Σκουριές. Από τη θεωρία έχουμε μπει στην πράξη, έχουμε μπει στην επανάσταση". (Δείτε εδώ)

"Δεν πρόκειται να βρουν τους φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης." όπως επίσης "αυτά που έγιναν στις Σκουριές δεν τα καταδικάζω, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα καταδικάσω. Απλά δεν έχω τη δύναμη να τα κάνω. Αν είχα τις δυνάμεις. αλλιώς θα ήταν τα πράγματα." (Δείτεεδώ)


Τίποτα απολύτως δε.. θυμάται απ όλα αυτά που έχει ο ίδιος δηλώσει.

Το μόνο που θυμήθηκε να πει ήταν ένας... πανηγυρικός λόγος για τη δικαιοσύνη που αποδέχτηκε το αίτημα του για ορισμό εφέτη ανακριτή. Ποιος τα είπε αυτό; Αυτός που έχει"γραμμένους", όπως έχει πει σε δηλώσεις του, "τους νόμους του κράτους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων". (Δείτε εδώ)

Στην περίπτωση του ιδρυτή του "παρατηρητηρίου..."  μάλλον ισχύει παραφρασμένο ένα παλιό ρητό: "Η ολική αμνησία είναι... χρυσός"

Όμως, η κοινωνία της Χαλκιδικής θυμάται πολύ καλά τι έχει πει. Ανάμεσα σ' αυτούς και όσοι είναι κατά της μεταλλευτικής και όταν τους υπενθυμίζεις τι "διαμάντια" έχουν βγει από τα χείλη του... πλέον αρχέγονου ακτιβιστή, ή παθαίνουν την ίδια... αμνησία μαζί του ή αλλάζουν κουβέντα και δρόμο μαζί...
http://politesaristoteli.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις