Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ANTIGOLDGREECE ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5" ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΙΑ...

Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε νωρίτερα το πρωί ο ιδρυτής του antigoldgreece στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ "Κόκκινο 105,5" και αναμεταδόθηκε και από το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Μια συνέντευξη στην οποία κυριάρχησε η πλάκα και το χιούμορ, ανάμεσα στο δημοσιογράφο και τον ιδρυτή του "παρατηρητηρίου..." σε μια προφανή προσπάθεια υποβάθμισης της σοβαρότητας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο δεύτερος σ' ότι αφορά τα γεγονότα που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στην ευρύτερη περιοχή των Σκουριών.
Συνέβη ποτέ αυτός ο εμπρησμός καταστήματος στην Ιερισσό;;;
Σας συνιστούμε να την ακούσετε. Είναι μια συνέντευξη στην οποία η ζωή και ο χρόνος του συνεντευξιαστή και του συνεντευξιαζόμενου αρχίζει και μετράει από τον εντοπισμό αρσενικού σε γεώτρηση του Νεοχωρίου στα τέλη του περασμένου Αυγούστου. Πριν απ' αυτό ουδέν.

Η... αμνησία και των δύο είναι εντυπωσιακή και άξια ενδεχόμενης ιατρικής και επιστημονικής παρακολούθησης .
 
Ή μήπως έγινε σε παράλληλο σύμπαν ο εμπρησμός με γκαζάκια
σε ΙΧ συγγενή μεταλλωρύχου στην Ιερισσό;;;
Σ' αυτή τη συζήτηση δεν υπήρξε παρελθόν. Μόνο παρόν και μέλλον, καθώς όπως διαβεβαίωσε ο ο συνεντευξιαστής, ό ίδιος και το μέσο του θα σταθούν στο πλευρό του προέδρου του "παρατηρητηρίου...".

Εμείς από την πλευρά μας, θα ευχηθούμε να ριζώσει αυτή η... συμπαράσταση, αν είναι να προσφέρουν από κοινού, τόσο υψηλού επιπέδου πλάκα με την αμνησία τους στην καθημερινότητά μας

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις