Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Καταγγελία Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Ν.Προποντίδας.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ   ΔΗΜΑΡΧΟ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
Καταγγέλλουμε τις διαδικασίες συγκρότησης των επιτροπών διαγωνισμού των έργων «Κατασκευή έργων συλλογής-μεταφοράς λυμάτων Τ. Κ. Ν. Πλαγίων» και «Εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Ν. Τρίγλιας και Τ.Κ. Ν. Πλαγίων», με την απροκάλυπτη ενέργεια του Δημάρχου Ν. Προποντίδας να ελέγχει τις επιτροπές, όπως καταγράφονται στις 159/2013 και 163/2013 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα, ο  Δήμαρχος Ν. Προποντίδας προβαίνει σε αντικαταστάσεις των αρχικώς προτεινόμενων μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και τοποθετεί ταυτόχρονα αυτοβούλως τεχνικούς συμβούλους της αρεσκείας του ως μέλη της επιτροπής, χωρίς να τηρηθεί για τον ορισμό τους, καμιά διαφανή διαδικασία πρόσκλησης, δημοσίευσης και αξιολόγησης, παρακάμπτοντας έτσι τις διαφορετικές εισηγήσεις της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
Οι μάσκες έπεσαν.
Η Μείζονος Μειοψηφία του Δ. Ν. Προποντίδας πιστή στο καθήκον της, ενημερώνει τους δημότες και καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις των διαδικασιών, προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία στα αρμόδια όργανα (Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ελεγκτικό Συνέδριο, Επιτροπή Ανταγωνισμού).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις