Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ.

"Σε συνέχεια του οργανωμένου εγκλήματος της περασμένης Κυριακής στον αγώνα μας με την Τρίγλια όπου, εκτός της
κλοπής της νίκης μας, αφέθηκε χωρίς επιθετική γραμμή από ανύπαρκτες κάρτες στους βασικούς παίκτες της ομάδας μας ( παίζαμε σήμερα λόγω καρτών χωρίς Σιμόνι, Ιγνατίδη, Καραμπά, Βερνάρδο), σήμερα ήταν άλλη μια μαύρη μέρα για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο .
Μια μέρα που όσοι ήταν σήμερα στο γήπεδο της Αριδαίας είδαν κάτι που θύμισε παλιές «ένδοξες» εποχές του αθλήματος. Μια μέρα που είδαν και οι 22 παίκτες που αγωνίζονταν έναν διαιτητή να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Κύριοι της ΕΠΟ δεν θα παίξουμε το παιχνιδάκι σας και δεν θα μπούμε σε κανένα άρμα για να φθάσουμε ψηλά . Μας ενδιαφέρει το άθλημα έχοντας ως αξίωμα το «Ευ Αγωνίζεσθαι» που αποτελεί το βασικό θεμελιώδες στοιχείο κάθε πραγματικής αθλητικής συνάντησης και υγιούς αθλητικής συμπεριφοράς. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας , τους παίκτες μας και τους προπονητές μας για αυτό που δείχνουν στο γήπεδο και το θέαμα που προσφέρουν στα μάτια μας . Όσο και να μας μαχαιρώνετε κάθε αγωνιστική, τόσο πιο πολύ θα μας ανεβάζετε στα μάτια των υγιών φιλάθλων.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Για την ιστορία και μόνον, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με τον Αλμωπό Αριδαίας με σκορ 1-1 αφού ισοφαρίστηκε με ανύπαρκτο πέναλτι."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις