Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ... ΔΕ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ... ΔΕ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όχι, αυτό δεν είναι ρύπανση...
Είναι... έκφραση "πολιτικής αγανάκτησης"!!!
Ο... απροστάτευτος και... προδομένος "λαός των Σκουριών", που υιοθέτησε πρόσφατα σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" κ. Πάνος Καμμένος, είναι τόσο... απροστάτευτος, που μέλη του με ροπή στο βάψιμο και τη συνθηματολογία μπορούν ανενόχλητα να βάφουν και να γράφουν υβριστικά συνθήματα σε τοίχους, δρόμους και όπου αλλού εναντίον της μεταλλευτικής κοινότητας και ότι περικλείεται εντός αυτής.
Έχουν μάλιστα τόσο... φιλικά αισθήματα απέναντι στους μεταλλωρύχους και τις οικογένειες τους που το "πλούσιο" και "πολιτισμένο" λεξιλόγιο τους συμπυκνώθηκε σε συνθήματα που... κοσμούν τοίχους και άλλα εμβληματικά σημεία του χωριού της Μ. Παναγίας. 


Είναι γνωστό βέβαια πως αυτού του είδους οι δράσεις των "οικολόγων" δεν έχουν κάτι το επιλήψιμο. Ούτε ρυπαίνουν, ούτε τρομοκρατούν, ούτε διχάζουν. Είναι εκφράσεις "πολιτικής αγανάκτησης & προειδοποίησης". Μετά τους "πολιτικούς κρατούμενους", το "πολιτικό λιντσάρισμα", που θα πάει, θα το ακούσουμε και αυτό...

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι πολλές φορές έχουμε ακούσει τις ηγετικές φυσιογνωμίες της αντιμεταλλευτικής κομπανίας να λένε δημοσίως, ότι δεν έχουν πρόβλημα ούτε με την υπάρχουσα μεταλλευτική δραστηριότητα, ούτε βέβαια με τους μεταλλωρύχους. 


Φανταστείτε να... είχαν. Τι άλλο θα έγραφαν, πέρα από αυτά που ήδη έχουν γράψει και κάνει...;;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις