Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο "ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ" Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο "ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ... ΕΝΩΝΕΙ

Ευτυχώς!!! 

Ο "αντισυστημικός" πρόεδρος (επί 19 συναπτά έτη βουλευτής, πριν γίνει.. πρόεδρος)  των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" κ. Πάνος Καμμένος δεν αποχώρησε σήμερα από τα... έδρανα της προσφιλούς και γνώριμης (κατά δήλωση του) σ' αυτόν "τηλεοπτικής δημοκρατίας".

Ο κ. Αυτιάς ήταν πιο διαλλακτικός μαζί του, απέφυγε να τον ζορίσει και έτσι μπόρεσε ο κ. Καμμένος να πεί όσα αποστήθισε για τις... Σκουριές μέχρι τέλους.
Επανέλαβε πιο συγκροτημένα τις... άριστες πληροφορίες που του παρέχει η "Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη", την οποία φρόντισε να την "αποκαταστήσει" από τηλεοπτικού αέρος παρέχοντας της, κατά δήλωση του, και την "πολιτική στήριξη" του..., προφανώς για να μην κυκλοφορούν ΚΑΙ χωρίς δεξιά θεσμική κάλυψη οι... δάσκαλοι και οι... μαθητές της ντόπιας "σχολής λιντσαρίσματος".(Δείτε εδώ)

Δεν χωράει αμφιβολία, ότι ο κ. Καμμένος έχει επιλέξει συνειδητά την πολιτική γραμμήπου θέλει να περάσει στο ζήτημα της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Ταυτίζεται απόλυτα με τη "γραμμή" που έχει χαράξει εδώ και χρόνια ο... πλέον αρχέγονος ακτιβιστής της ΒΑ Χαλκιδικής.

Τους ευχόμαστε καλά... πολιτικά στέφανα και καλές... κρουαζιέρες με το σκάφος του πατρός Καμμένου, τον "Ηλιάτορα" στον κόλπο των... Σκουριών για το καλό πάντα του λαού των... Σκουριών, όπου ο κ. Καμμένος δεσμεύτηκε από τηλεοράσεως "να τον υπερασπιστεί μέχρι τέλους".

Επίσης, ο κ. Καμμένος σε χθεσινές δηλώσεις του υποσχέθηκε, ότι σύντομα θα βρεθεί στις Σκουριές.

Μακάρι να έρθει και να δέσει και στο... λιμάνι τους για να ανταλλάξει, εκτός όλων των άλλων, με τους κατοίκους συνταγές γευσιγνωσίας και gourmet μαγειρικής για τις οποίες τον πρόεδρο των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" τον έχουν παινέψει και σε σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ο "λαός των Σκουριών" θα τον φιλέψει "toxic κακαβιά" με αλιεύματα του... μολυσμένου με αρσενικό και κυάνιο κόλπου του και εκείνος θα τους δείξει, πως γίνεται το σούσι από φιλέτο.. off shore αστακού και μαγιάτικου.

H ισχύς της "πολιτικής κουζίνας" εν τη ενώσει της...

Απολαύστε το βίντεο gourmet μαγειρικής δια χειρός του κ. Πάνου Καμμένου

http://politesaristoteli.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις