Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Βίντεο)

Επιτέλους! Έφτασε η μεγάλη στιγμή! 

Η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής οφείλει στον εαυτό της ΚΥΡΙΩΣ να δει τη συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική ομιλία, που έδωσε ο γνωστός λέκτορας μεταλλειολογίας του ΑΠΘ κ. Γιώργος Τριανταφυλλίδης σε συγκέντρωση του
Ροταριανού συλλόγου Καλαμαριάς, που έγινε στις 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Πρώτο απ όλα και μόνο το blog της "Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη" σας είχε ενημερώσει έγκαιρα γι' αυτή την ομιλία, που προκάλεσε σοκ και δέος σε όσους είχαν την... τύχη να την παρακολουθήσουν!!! 
Παρακολουθήστε λοιπόν το βίντεο, που μας απέκρυψαν επιμελώς αντιμεταλλευτικά site, blog και άλλα ΜΜΕ επί 5 σχεδόν ολόκληρους μήνες, παρά κάτι μέρες.

Θα μάθετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για: 
  • το "αντιμεταλλευτικό μνημόνιο"
  • το κυάνιο που... περπατάει και αντέχει μέσα στις λάσπες
  • το τι συζητήθηκε στην περίφημη συνάντηση, που είχε η Ο.Ε του ΤΕΕ/ΤΚΜ με εκπροσώπους της "Ελληνικός Χρυσός"
  • το "μεταλλικό νερό" και γιατί πρέπει να το πίνουμε, παρά του ότι λέγεται "μεταλλικό"
  • τα πόσα κυβικά μέτρα θανατηφόρας τοξικής ουσίας διαρρέουν καθημερινά το Στρατώνι και απειλούν με... θάνατο τους κατοίκους του.
  • τους καθηγητές του ΑΠΘ που μπήκαν στο "παιχνίδι" κατά των εξορύξεων
  • για το πως βγήκε το "αρνητικό ψήφισμα" κατά της επένδυσης από το Δήμο Καλαμαριάς, όπως επίσης και το πώς πρέπει να κινούνται όσοι θέλουν να βγάζουν ανάλογα ψηφίσματα στο παρόν και το μέλλον
  • και τέλος για το τι "σατανική" επανάληψη, που συνδέει τις σταυροφορίες του 1204, το Βυζάντιο με την τρέχουσα πολιτική - οικονομική - κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα!!!

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους μας το γιατί το αντιμεταλλευτικό λόμπι δεν διέδωσε μέσα από τους διαύλους του αυτή την ομιλία - "σταθμό""λιμάνι", "γέφυρα" του χθες με το σήμερα και το αύριο.

Ίσως οι... μοίρες να ήθελαν εμάς μπροστάρηδες στη διάδοση των όσων απίστευτων στην κυριολεξία πραγμάτων και ζητημάτων βγήκαν από τα χείλη του πλέον έγκριτου κυανολόγου της χώρας.

Ευχαριστούμε τις "μοίρες", αλλά πολύ περισσότερο τον κ. Τριανταφυλλίδη.

Ευχόμαστε ο επιστημονικός κόσμος της χώρας και δη οι μεταλλειολόγοι, μηχανικοί και γεωλόγοι  συνάδελφοι του για τους οποίους τρέφει... τεράστια εκτίμηση μετά απ' όλα αυτά που θα ακούσουν να οργανώσουν το ταχύτερο δυνατό ένα έκτακτο επιστημονικό συνέδριο για να τεθούν επί "μοιραράκειου" τάπητος τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Τριανταφυλλίδης και να γίνουν και οι ανάλογες επιστημονικές ανακοινώσεις.

Περιμένουμε καταιγιστικές εξελίξεις...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις