Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Διακύρηξη Υποψηφιότητας

Αγαπητοί  φίλοι  και συμπολίτες  στον Δήμο Αριστοτέλη
    Οι  Έλληνες δεν συγχωρούμαστε να αγνοούμε την σοφία και τις αλήθειες
 των προγόνων μας, πόσο μάλιστα εμείς που ζούμε στον τόπο που γέννησε τον Μεγάλο  Μακεδόνα  Φιλόσοφο, τον πατέρα της επιστημονικής σκέψης   
           ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.
 Μια τέτοια μεγάλη αλήθεια λέει οτι ο               
ΛΑΟΣ  ΠΟΥ  ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΟΥ
        ΕΙΝΑΙ   ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ    ΝΑ   ΤΗΝ   ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ
Βαδίζουμε προς τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου και το διακύβευμα  που προκύπτει αβίαστα είναι το παρακάτω:
Δεν θα ξεχάσουμε τον υποκριτικό τρόπο, με τον οποίο κάποιοι «επένδυσαν» στον κοινωνικό διχασμό, στον εκφοβισμό, αλλά και στην ελεγχόμενη πληροφόρηση  της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να πετύχουν  σε σύντομο χρόνο, τα συγκαλυμμένα σχέδια τους και να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες αλλά και τις κομματικές τους επιταγές.
  ΔΙΑΦΩΝΩ , διότι έχουμε ήδη  πληρώσει ακριβά  την υποκρισία , την επίπλαστη και καθοδηγούμενη κοινωνική διαμάχη και οφείλουμε να αλλάξουμε σελίδα. Όλοι μαζί με   
πρέπει να μεταβούμε στη νέα εποχή  , αγανακτισμένοι από ψεύτικες υποσχέσεις, εμπαιγμούς και ιδεολογικές εμμονές οι οποίες μας οδήγησαν σε δυσάρεστα και Μη αποδεκτά αποτελέσματα.
Σήμερα οι πολίτες απαιτούν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης , ουσιαστικότερο ρόλο προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των καθημερινών αναγκών της τοπικής κοινωνίας ,  αλλά και αρωγούς στην ισότιμη ανάπτυξη όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων που θα οδηγήσουν σε συνολική ευημερία.
Ένας σύγχρονος Δήμος πρέπει να  εισάγει στην καθημερινότητα του πολίτη, τα νέα επιτεύγματα και τις τεχνολογίες, να στηρίζει υπάρχουσες και νεοφυείς επιχειρήσεις καθώς και καινοτόμες δραστηριότητες, που θα συμβάλουν στην  οικονομική ανάπτυξη και την απασχόληση.
Οφείλει παράλληλα όμως και να πρωτοπορεί  στη προστασία του περιβάλλοντος, την βελτίωση των υποδομών ,την αναβάθμιση παροχών υγείας, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών σε τομείς όπως ,  ο αθλητισμός , οι τέχνες  και οι ευρύτερες πολιτιστικές δραστηριότητες.
Η σύγχρονη αντίληψη Διοίκησης ενός Δήμου πρέπει να δρα επιτελικά και να είναι δεκτική σε νέες ιδέες , μακριά από κάθε μορφής ιδιοτέλεια και  συντεχνιακές λογικές αλλά και ιδεοληπτικές  αγκυλώσεις του παρελθόντος , έχοντας πάντα ως μοναδικό κριτήριο και γνώμονα, την αξιοπρέπεια, την ευημερία, την ασφάλεια και το συμφέρον του δημότη .
Αγαπητοί μου  φίλοι
Ζούμε σε έναν χαρισματικό Δήμο  με εξαίρετα φυσικά κάλλη πλούσιο σε ήλιο, μεγάλη και μοναδική ακτογραμμή, ορεινούς όγκους από τους καλύτερους της χώρας και με διεθνώς από τα πλουσιότερα  πεδία Ορυκτών πόρων.
Γενέτειρα του Αριστοτέλη και με πολλούς αρχαιολογικούς χώρους, έχοντας παράλληλα και την πύλη της Κιβωτού της Ορθοδοξίας του Αγίου Όρους μαζί  μας. Είναι πρόκληση για τον κοινό νου, να είμαστε ουραγοί στην ανάπτυξη, καθηλωμένοι από τον σκόπιμο διχασμό και την εσωστρέφεια , βγάζοντας εικόνα σχεδόν εγκατάλειψης.
 Με τα παραπάνω, σας περιέγραψα τις θέσεις μου για το διακύβευμα των  εκλογών, αλλά και τις αρχές μου για μια Δημοτική αρχή που εκφράζουν  την πολιτική μου θεώρηση , αλλά και τις αξίες με τις οποίες θα πορευθώ. Μετά από πολύ σκέψη  κατεβαίνω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αριστοτέλη και ζητώ την συμπόρευσή μας ,  με τον συνδυασμό    του                  Στέλιου Βαλιάνου     

Ο μόνος συνδυασμός  που πραγματικά μπορεί  με ειλικρίνεια να ενώσει την τοπική κοινωνία , να υλοποιήσει μια νέα αρχή και να ανεβάσει τον Δήμο « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ » ψηλά, εκεί που πραγματικά του αξίζει να είναι.
Με τιμή

Βασίλης Βασιλειάδης


Ιατρός

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις