Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Δήμος Αριστοτέλη ... απλά δεν παίζονται

Η Βαρβάρα είναι ένα ορεινό παραδοσιακό χωριό της βορειοανατολικής Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τους
ντόπιους, χρωστάει το όνομά της στην πολιούχο Αγία Βαρβάρα ―προστάτιδα των μεταλλωρύχων― στη μνήμη της οποίας ανεγέρθηκε το 1875 η κεντρική εκκλησία. Χτισμένη ανάμεσα στα όρη ∆ρεβενίκος και Σουγκλιάνη, με 550 μέτρα υψόμετρο, περιλαμβάνει, εκτός από τον ομώνυμο, τους οικισμούς Καλύβια Βαρβάρας, Χρυσή Ακτή, Άνω και Κάτω Κρινάκια, καθώς και τη νησίδα Καυκανάς.

Όποια διαδρομή και αν διαλέξει ένας επισκέπτης για να φτάσει εδώ, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα μαγευτεί από το πράσινο που ντύνει το δρόμο. Ιδανικές διαδρομές για όσους αγαπούν τις μοτοσικλέτες, με στροφές μέσα στο πανέμορφο δάσος. Παραμυθένια μονοπάτια για ξεχωριστούς περιπάτους ανάμεσα στις καστανιές, τις οξιές και την καταπράσινη βλάστηση.
Καλά όλα αυτά αλλά η ανικανότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής για ακόμη μια φορά σε όλο της το μεγαλείο. Οι πινακίδες που βρίσκονται πολύ πριν το πανέμορφο αυτό χωριό αποτρέπουν τον κάθε επισκέπτη να το επισκεφτεί.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν εδώ και πολύ καιρό αλλά οι πινακίδες υπάρχουν ακόμη χωρίς να υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να ενδιαφερθεί  να τις αφαιρέσει.
Όλοι αυτοί οι ανίκανοι θα επισκεφτούν αυτές τις ημέρες το χωρίο ζητώντας και πάλι την ψήφο είτε φορώντας την μάσκα του Αργύρη ή του Γιάννη ή ακόμη και του Γιώργου εννοούμε τον Δήμαρχο και τον παραιτηθέντα μιλάμε ότι οι συγκεκριμένοι απλά  δεν παίζονται...











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις