Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΔΑΣΕΡΓΑΤΕΣ ΣΚΟΥΡΙΩΝ: "ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο κατώφλι του δασαρχείου Αρναίας βρέθηκαν σήμερα το πρωί 40 δασεργάτες που εργάζονται σε
εργολαβία υλοτόμησης του εργοταξίου των Σκουριών.

 Για δεύτερη συνεχή μέρα παραμένουν χωρίς αντικείμενο εργασίας και μεροκάματο εξαιτίας της ξαφνικής απόφασης του ΥΠΑΠΕΝ να σταματήσουν οι υλοτομικές εργασίες στις Σκουριές για να επανελεγχθει το υπ. αρ. 1 πρωτόκολλο εγκατάστασης.

Για την απόφαση αυτή όπως λένε οι δασεργάτες ενημερώθηκε το δασαρχείο Αρναίας με ένα ανυπόγραφο email, από το οποίο προκύπτει μόνο ο αποστολέας που είναι η γενική γραμματεία του υπουργείου και τίποτα περισσότερο.

To σχετικό email που εστάλη από το υπουργείο
χωρίς υπογραφή...!
Οι δασεργάτες απορούν και αγωνιούν έπειτα απ' αυτή τη δυσμενή εξέλιξη, καθώς όπως λένε, η εργασία τους βασίζεται σε άδειες που έχουν εκδοθεί από την επίσημη πολιτεία, ενώ κάθε υλοτομική παρέμβαση στις Σκουριές γίνεται παρουσία εκπροσώπου του δασαρχείου Αρναίας, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά και γι' αυτό το λόγο υποστηρίζουν ότι είναι μεγάλη αδικία αυτό που συμβαίνει σε βάρος τους.

Στο πλευρό των δασεργατών βρέθηκε και ο εκπρόσωπος του εργατικού κέντρου Χαλκιδικής Γιάννης Βούλγαρης, ο οποίος δήλωσε: "κάποιοι προσπαθούν να αυξήσουν την ανεργία στη ΒΑ Χαλκιδική και ευρύτερα στο νομό, εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν στα πλαίσια της νομιμότητας για να μην μείνουν στο δρόμο αυτοί οι εργαζόμενοι"

Όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το δασαρχείο της Αρναίας μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις