Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε αναδημοσιεύσει αποσπάσματα βίντεο
από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο διευθύνοντας σύμβουλος της "Ελληνικός Χρυσός' Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό "Bee Channel" και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σμυρλή.

Σ' αυτή την ανάρτηση παρουσιάζουμε και εμείς με τη σειρά μας το βίντεο όλης της συνέντευξης.

Κατά τη γνώμη μας, πρόκειται για μια συνέντευξη που μέσα σε λιγότερο από 70 λεπτά αποδομεί το σύνολο της πολυετούς "antigold" προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, που έχει παραχθεί και αναπαραχθεί εντός και εκτός της Ελληνικής επικράτειας.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρακόπουλος μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα εξήγησε με σαφή και εύληπτο τρόπο τους άξονες του ενιαίου επενδυτικού σχεδίου στα "Μεταλλεία Κασσάνδρας"και τη χρονική διάρκεια αυτών των αξόνων.

Συμφωνούμε απόλυτα με τη φράση που χρησιμοποίησε προς το τέλος της συνέντευξης "η αλήθεια θα φανεί γιατί εμείς μιλάμε με έργα" και την οποία επιλέξαμε ως τίτλο της ανάρτησης, καθώς τα μέχρι τώρα έργα που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής έχουν πολυεπίπεδη προσφορά και ωφέλεια, που είναι αναγνωρισμένη στην τοπική κοινωνία, ακόμη και στους πολέμιους της μεταλλευτικής. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα έργα φτάσουν στο ζενίθ τους.


Σε αντίθεση με τις "antigold" θεωρίες που η ίδια η πραγματικότητα έχει μέχρι τώρα αποδείξει ότι είναι λόγια του αέρα και μόνο... Και ίσως εδώ να αδικείται και ο αέρας που έχει την ευθύνη απομάκρυνσης και καθαρισμού της ατμόσφαιρας απ' αυτά τα λόγια...

H εκπομπή "προσεγγίσεις" θα μεταδοθεί σε επανάληψη και απόψε στις 22:00 




http://politesaristoteli.blogspot.gr/2015/02/blog-post_96.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις