Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Αποτελέσματα θέσεων απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Τα αποτέλεσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων, περιλαμβάνονται στους  παρακάτω  πίνακες.


 file icon ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ_ΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
file icon ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΦΘΙΝΟΥΣΑ. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ_ΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  file icon ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΑΥΞΟΥΣΑ ΑΜΚΑ_ΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
file icon ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ_ΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  file icon ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Η προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων αρχίζει την Τετάρτη 13/02/2013 και λήγει την...
Παρασκευή 15/02/2013 (3 εργάσιμες ημέρες). 
Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με... συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πούλιου 6, Αθήνα, ΤΘ 14307, ΤΚ 11510).

Ο Δικαιούχος οφείλει να αποστείλει στο Α.Σ.Ε.Π. εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών φωτοαντίγραφα των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων που έχουν υποβάλει ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης.

Σημαντική Σημείωση:



ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Κατάταξη υποψηφίων

Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πραγματοποιείται ως εξής:
1. Η κατάταξη των υποψηφίων γίνεται κατά φθίνουσα σειρά σε ενιαίο πίνακα με αναγραφή των κωδικών θέσεων που έχουν επιλέξει, με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια (Κατάσταση ανέργου, Οικογενειακή κατάσταση κ.ο.κ.).
2. Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (Κατάσταση ανέργου) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (Οικογενειακή κατάσταση) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια προηγείται ο μεγαλύτερος σε ηλικία και στην περίπτωση που συμπίπτει η ημερομηνία γέννησης η σειρά μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις