Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ


Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Holydays and Spa” στη Σόφια της Βουλγαρίας θα συμμετέχει ο Δήμος Σιθωνίας, Χαλκιδικής, με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Η αποστολή  που θα εκπροσωπήσει το Δήμο Σιθωνίας στην Έκθεση θα συνεργαστεί τόσο με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής , όσο και με τον... Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Marketing Χαλκιδικής, προκειμένου να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εξάλλου, ο Δήμος Σιθωνίας, μετά και από προσωπική μέριμνα του δημάρχου κ. Ιωάννη Τζίτζιου, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο ζήτημα του Τουρισμού, διαθέτει καλαίσθητο δίγλωσσο τουριστικό έντυπο, αντιπροσωπευτικό dvd τουριστικής προβολής και ενημερωμένη τουριστική ιστοσελίδα (www.halkidiki.gr).

Ο Δήμαρχος  Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε: «Είναι αυτονόητο για το Δήμο Σιθωνίας να συμμετέχει στις Εκθέσεις Τουρισμού, κυρίως των Βαλκανικών χωρών, καθώς η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας είναι πρώτιστο μέλημα για εμάς. Η Σιθωνία μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστεί σε τέτοιου είδους δράσεις και η Δημοτική Αρχή οφείλει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών επιχειρηματιών. Έχουμε ήδη δημιουργήσει σημαντικά εργαλεία τουριστικής προβολής, έντυπα και ηλεκτρονικά, και το μόνο που μένει πλέον είναι να διαδώσουμε παντού το μήνυμα ότι η Σιθωνία είναι τόπος θελκτικός και φιλόξενος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις