Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Τοπικό Συμβούλιο Ουρανούπολης

Η τετραετία που έρχεται σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας
εποχής, όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και τον Δήμο Αριστοτέλη.
Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση για τα χωριά μας, που δεν πρέπει να χαθεί και ως δημότες οφείλουμε να πάρουμε την τύχη και το μέλλον στα χέρια μας.
Με την παρούσα δήλωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους συνδημότες μας και ιδιαίτερα τους συγχωριανούς μου της Ουρανούπολης, ότι προτιθέμεθα να είμαστε τοπικοί σύμβουλοι στο πλευρό του νέου και άξιου υποψηφίου δημάρχου Στέλιου Βαλιάνου.
Είμαστε πεπεισμένοι πως αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση για την μεταβατική τετραετία που έρχεται για το Δήμο μας, ο οποίος με αυτόν στο τιμόνι, είμαστε βέβαιοι ότι θα μπει σε νέα εποχή στην άσκηση της διοίκησης, στην παραγωγικότητα, στο σχεδιασμό νέων αναπτυξιακών έργων, στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, στην πλήρη ΟΜΟΦΩΝΙΑ όλων μας.
Η Ουρανούπολη πρέπει ξανά να πρωταγωνιστεί και να μην είναι έρμαιο στην διάθεση του δημοτικού συμβουλίου που αποφασίζει τι θα γίνει στο χωριό μας. Επιβάλλεται να υπάρχει δυναμική φωνή στο δήμο που θα διεκδικεί αυτά που τις ανήκουν και όχι να επαιτεί αυτά που πραγματικά δικαιούται.
Στο δίλημμα που έχουμε μπροστά μας, μεταξύ «παλαιού» και «νέου», χωρίς ενδοιασμούς πρέπει να πάμε στο δεύτερο. Σε αυτό το κάλεσμα κανείς μας δεν περισσεύει και κανείς μας δεν πρέπει να μείνει στο περιθώριο.
Δεν υπάρχουν ούτε όρια, ούτε χρώματα, ούτε προσωπικά μικροσυμφέροντα μπροστά στο κοινό καλό του τόσο όμορφου και τόσο προικισμένου τόπου μας.

Οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Ουρανούπολης
Ευδοκία Ζαχαριάδου του Γεωργίου
Ευφροσύνη Ευθυμοπούλου του Αναγνώστη
Λεμονιάδης Μιχαήλ του Ιωσήφ
Απόστολος Ευθυμίου του Χρήστου
Ευάγγελος Χριστοφορίδης του
Γεώργιος Χατζηπαναγιώτης του Αντωνίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις