Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ




Σας προσκαλούμε σε τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών η οποία θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου 2017, ημέρα
Δευτέρα και ώρα 5μ.μ. στο κλειστό θέατρο Ν. Μουδανιών.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής
  2. Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου
  3. Οικονομικός Απολογισμός 2016
  4. Υποβολή Προϋπολογισμού 2017
  5. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
  6. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, και αντιπροσώπων στις δευτεροβάθμιες οργανώσεις.

Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, στις 23 Ιανουαρίου και ώρα 5μ.μ. Στην ίδια αίθουσα με τα ίδια θέματα.
Εάν και κατά την δεύτερη Συνέλευση δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας με καταλυτική ημερομηνία την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και ώρα 5μ.μ. στην ίδια αίθουσα με αυτά τα θέματα, και θα υπάρξει απαρτία όσα μέλη κι αν παραστούν.
Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Συλλόγου μας και των Νόμων 1712/87 και 2081/92

Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους επαγγελματίες που ανήκουν στο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Νέας Προποντίδας (έμποροι, καταστήματα εστίασης, εποχικά καταστήματα κλπ.) πλην της Ν. Καλλικράτειας και της Ν. Τρίγλιας, εφόσον το επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύλλογο μας και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη και παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να θέτουν τις υποψηφιότητες τους στο γραφείο του Συλλόγου μας τις μέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 10:00-13:00. μέχρι την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.


Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


Λείβανος Γεώργιος Καραγιάννης Ιωάννης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις