Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Δριμύ επίθεση Αντιδημάρχου στον Προ αθωνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Και ενώ κάποιοι λόγο ανικανότητας ή λόγο του ότι θέλουν να κάνουν, 

όπως και είπαν, την Αρναία - Πλανά, που για εμάς σαν την Πλανά δεν έχει σε όλη την Χαλκιδική, αντί να ζητήσουν έστω και μια συγνώμη για την κατρακύλα που έχει πάρει όλος ο Δήμος Αριστοτέλη με τις υπηρεσίες να κλείνουν η μία μετά την άλλη χωρίς καμιά ενέργεια χωρίς καμιά διαμαρτυρία χωρίς καμιά αντίσταση, με τα έργα να σταματούν, το προσωπικό να είναι μειωμένο και σε πολλές περιπτώσεις και απλήρωτο, την Αρναία να μένει χωρίς πρόσβαση προς Θεσσαλονίκη μετά  την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου, παρόλα αυτά κάποιοι ακόμη και τις άγιες ημέρες του Πάσχα, ρίχνουν και πάλι λάδι στην φωτιά. 
  Αυτή τη φορά αφού καλέσαμε και την κ. Μακρή στο νησί, η γνωστή που ανεβαίνει στα κάγκελα,  για να φάμε και να πιούμε και να πάρουμε και κανένα ψηφαλάκη μιας και η κ. Ιγγλέζη δεν μας έκανε αυτά που υποσχέθηκε είπαν να γράψουν και στο  facebook.. Αυτή τη φορά επιτέθηκαν εκτός από τον Ελληνικό Χρυσό και  στον Προ αθωνικό  Οργανισμό Τουρισμού. Έναν οργανισμό με τεράστιο έργο και με τεράστια προβολή του τόπου σε όλο τον κόσμο..
Κρίμα το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι, όπως λένε και στα χωριά μας ''όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''.

Και το κακό είναι ότι κατάφεραν και μας κόλασαν και πάλι 









































Read more: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/2016/05/blog-post_20.html#ixzz47cmpuO35

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις