Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΠΟΥ ΄ΣΑΙ... ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΤΙΚΗΣ ΣΟΔΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

Και που΄σαι... Κοίταξε και αυτά τα φορτία με την καυστική σόδα
να μην πέσουν στα "λιοντάρια"!!!
Πολύ... μεγάλη και... θετική εντύπωση προκάλεσε, όπως μαθαίνουμε σε πολύ κόσμο η παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για να μην μπει λουκέτο στο εργοστάσιο καυστικής σόδας/χλωρίου (γνωστή και ως ποτάσα) στη Θεσσαλονίκη και μείνουν και άλλοι συνάνθρωποι μας χωρίς εργασία.

Μέσα σ' όλα τα θετικά αυτής της παρέμβασης εξίσου σημαντικό, κατά τη γνώμη μας, είναι το γεγονός, ότι το ανθρώπινο δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναλώθηκε (ακόμη) για την παρακολούθηση των φορτηγών και καραβιών, που διακινούν και μεταφέρουν αυτό το προϊον και για τον αν αυτά το φορτία είναι... νόμιμα,... επικίνδυνα,... τοξικά,... εύφλεκτα και κινούνται γενικότερα μέσα στα πλαίσια της οδηγίας "sevezo".

Είναι τόση η κεκτημένη... εμπειρία και οι... γνώσεις που έχουν αποκτήσει ορισμένοι εξ αυτών από την παρακολούθηση της φόρτωσης και της διακίνησης των συμπυκνωμάτων των Μεταλλείων Κασσάνδρας, που από το θόρυβο και μόνο που θα δημιουργούσαν τα "ευρήματα" τους, πολύ φοβόμαστε ότι θα έκλεινε μια ώρα νωρίτερα το εργοστάσιο, που τώρα προσπαθούν να σώσουν.

Ευτυχώς, τίποτα απ' όλα αυτά που τους έχουμε συνηθίσει να κάνουν δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής... 

Άντε με το καλό να κάτσουν να σκεφτούν και μια καλή διαφήμιση για το εργοστάσιο για να την παίξει το "κόκκινο 105.5", το "παρατηρητήριο...", το "alterthess", η "αυγή", η "εφημερίδα των συντακτών" η "ελευθεροτυπία", το "ποντίκι"... 
Οι εργαζόμενοι από τη χημική βιομηχανία της καυστικής σόδας θα τους είναι πραγματικά ευγνώμονες. Πολύ περισσότερο μάλιστα αν παίξουν το διαφημιστικό μήνυμα και τζάμπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις