Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ... ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ!

Εδώ δεν έχουμε καμία...παράβαση του νόμου,
καθώς το δέντρο καίγεται επάνω σε διακεκομμένη γραμμή...!
Δεν "κινδυνεύει" πλέον να πατηθεί από τα  λάστιχα των βαρέων οχημάτων δημοσίας χρήσεως, "η διπλή γραμμή" της επαρχιακής οδού Παλαιοχωρίου - Μεγ. Παναγίας στο ύψος 
του Χοντρού Δέντρου. 

Ευτυχώς, την προστατεύει το "μικτό κλιμάκιο" της αστυνομίας και της πολιτοφυλακής των "οικολόγων" υπό το άγρυπνο μάτι της κάμερας του "σιωπηλού βαδιστή".

Η... πλέον σοβαρή ομάδα πάταξης της εν λόγω τροχονομικής παράβασης στη ΒΑ Χαλκιδική.

Τα πάντα μπορείς να δείς στους δρόμους αυτής της περιοχής. "Οικολόγους" να στήνουν απροειδοποίητα μπλόκα. Να πετιούνται κορμοί δέντρων στη μέση του δρόμου και να απειλείται η ζωή διερχόμενων οδηγών. Να εκτοξεύονται πέτρες, ξύλα και πυρσοί εναντίον οχημάτων που μεταφέρουν εργαζομένους. Να γίνονται επικίνδυνες προσπεράσειςμικρότερων οχημάτων που συνοδεύονται από ρίψεις πετρών σε φορτηγά που πηγαίνουν στα μεταλλεία. 
Εδώ η παρανομία ειναι προφανής σ' ένα δρόμο, που η πολιτεία εδώ και 2 χρόνια
δεν εγκρίνει τεχνική μελέτη για να γίνει κόμβος...
Όλα αυτά μπορεί να τα δεις και να τα ακούσεις. Στον πηγαιμό για τις Σκουριές απαγορεύεται να πατήσεις διπλή γραμμή. Αυτά τα υπέροχα συμβαίνουν όταν... ο νόμος συνεργάζεται αρμονικά με την... τάξη!

Ευχαριστούμε θερμά το μικτό κλιμάκιο "ΕΛΑΣ - οικολόγων", που μας προφυλάσσουν από τους δυνητικούς κινδύνους, που μπορεί να προκύψουν από αυτή την τροχονομική παράβαση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις