Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Α.Σ Ηρακλής Μεγάλης Παναγίας «Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα»


Ο αθλητικός σύλλογος Ηρακλής Μεγάλης Παναγιάς είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι μετά από απουσία 3 ετών, λόγο μεγάλης βλάβης, το χλοοκοπτικό μηχάνημα τύπου John Deere τρακτέρ έχει έρθει πίσω στην έδρα του και στον Ηρακλή. 
Δεν θα οπισθοδρομήσουμε και δεν θα αναφερθούμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια με το τρακτέρ, και ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση του, που παρολίγον να το χάσουμε ολοκληρωτικά. 
Θερμά όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δήμαρχο Αριστοτέλη, κύριο Βαλιάνο Αστέριο, καθώς και τον πρόεδρο του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου κύριο Τζιτζιρίκα Αστέριο, που κατανόησαν το μεγάλο επι σειράς ετών πρόβλημα που είχε ο αθλητικός σύλλογος καθώς κρινόταν η βιωσιμότητα και το μέλλον του, έτσι λοιπόν πήραν την πρωτοβουλία να μας βοηθήσουν και να μας επισκευάσουν το τρακτέρ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής, με αποτέλεσμα να ξημερώσει μια καινούργια μέρα, με μέλλον, και προοπτική για τον σύλλογο μας.  
Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες θα καταλάβετε ότι με τη συνδρομή αυτού του μηχανήματος, χάρη του Δημάρχου και του Πρόεδρου μέσα σε λίγες μέρες έγινε η νύχτα μέρα, τα αποτελέσματα ορατά και οφθαλμοφανές, άλλαξε οι ζωή όλων μας, δεν ήταν ένα απλό πρώτο βήμα, αλλά ένα τεράστιο άλμα! 
Στις επόμενες ημέρες επίσης, θα μας κοινοποιηθεί ακόμη ένα ευχάριστο νέο, που το περιμένουμε χρόνια τώρα σαν όνειρο, και πάλι θερμα ευχαριστούμε τους παραπάνω κυρίους για την ευαισθητοποίηση και την βοήθεια που μας πρόσφεραν! 
Με τιμή: 
Ο Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Ηρακλής Μεγάλης Παναγιάς. 
Βούλγαρης Ιωάννης. 
Αντιπρόεδρος Βουζονίκος Δημήτριος. 
Γενικός Γραμματέας. Θαλάσσης Ιωάννης. 
Ειδικός Γραμματέας. Μπαρτζακης Γεώργιος. 
Ταμίας. Λιωπας Παναγιώτης. 
Μέλος. Στουγιαννης Γεώργιος. 
Μέλος. Βλαχοθεοδωρος Κωνσταντίνος.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις