Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Με επιτυχία το Δείπνο Αγάπης στην Ι.Μ. Ιερισσού. (φώτο)

Με μεγάλη ἐπιτυχία πραγματοποιήθηκε το  Δείπνο Αγάπης

του Ιδρύματος Γερόντων ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού το Σάββατο 25/1 στο Κέντρο «ΕΛΒΕΤΙΑ» της Αρναίας, με την ευλογία του Σεβ.Μητροπολίτου μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κατερίνα Ζωγράφου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θαλασσινός Γεώργιος και ο κ. Αυγερινός Νικόλαος, η Αντιπρόεδρος του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου κ. Ελένη Καραντώνα,  ο Πρόεδρος της Αρναίας κ. Αγαπητός Κιάτος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού κλιμακίου Αρναίας, απο το Τοπικό Συμβούλιο της Αρναίας η κ. Χριστίνα Σαμαρά και η κ. Στέλα Μπήρου, ο κ. Χρήστος Τσιαμούρης  που ήταν και ο διπλά τυχερός της βραδιάς αφού βρήκε και το φλουρί και το πρώτο λαχνό από την λαχειοφόρο αγορά.
Στην εκδήλωση εκτός από τον οικονομικό απολογισμό παρουσιάστηκε και η κατασκευή της επέκτασης του γηροκομείου, ενώ τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν πολλοί για την προσφορά τους στο γηροκομείο. την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η χορωδία του ΚΑΠΗ Αρναίας και η χορωδία Αδελφότητος Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου Θεσσαλονίκης

























































































































































































Read more: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/2020/01/blog-post_133.html#ixzz6C9V58u7n

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις