Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

κ. Τσακνή ...δεν έχετε να παρουσιάσετε ούτε επιχειρήματα ούτε έργα.

Το ένα μετά το άλλο ψέμα ρίχνει στην προεκλογική αρένα ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τσακνής με μοναδικό στόχο
τον δημαρχιακό θώκο ακολουθώντας, από ότι φαίνεται, τον παραιτηθέντα   και παλιό του συνεργάτη. 
  Απάντηση στα ψέματα και της συκοφαντίες του κ. Τσακνή  ήρθε να δώσει ο πρώην Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στανού κ. Αθανάσιος Τουπλικιώτης στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Ανακοίνωση υποψηφίου Δημάρχου Αργύρη Τσακνή για τις καταγγελίες & εξαγγελίες του κ.Βαλιάνου σε Στανό και Πυργαδίκια
Καταρχάς, θα ήθελα να καλωσορίσω τον κύριο Βαλιάνο στον Στανό και στα Πυργαδίκια,...
• Τα πανάκριβα φίλτρα νερού που κατασκευάστηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή στο ΕΣΠΑ 2007-2013, αξιοποιούσαν το νερό μίας και μόνο γεώτρησης. Όταν κάποια στιγμή αυτή χάλασε, το χωριό έμεινε χωρίς νερό. Τότε έγιναν συντονισμένες ενέργειες για αξιοποίηση εγκαταλειμμένων γεωτρήσεων, σε συνδυασμό με τα εγκατεστημένα φίλτρα και το αποτέλεσμα ήταν ο Στανός να μη αντιμετωπίσει ξανά θέμα υδροδότησης. Επίσης, δημιουργήθηκαν δύο σημεία, όπου οι αγρότες μπορούν να προμηθευτούν νερό (σε βυτία) για την άρδευση καλλιεργειών και το πότισμα των ζώων.
• Η συντήρηση των δρόμων αποτελεί μια πάγια υποχρέωση όλων των αρμόδιων Φορέων (Δήμοι, Περιφέρεια, Υπουργείο Υποδομών). Ειδικά στον δρόμο Αρναίας – Στανού, έγινε στην παρούσα δημοτική θητεία νέα διαγράμμιση (οριζόντια σήμανση) καθώς η προηγούμενη είχε ατονήσει. Οι συχνές θεομηνίες των τελευταίων χρόνων έχουν δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο και ενώ συντηρήσεις γίνονται κάθε χρόνο, οι δρόμοι καταστρέφονται συνεχώς. Η Περιφέρεια το 2018 απέρριψε σχετικό αίτημα χρηματοδότησης που κατέθεσε ο Δήμος.
....
• Τέλος, τόσο με τον πρόεδρο του Στανού, όσο και με τον πρόεδρο των Πυργαδικίων, υπήρχε κατά γενική ομολογία μία ιδιαίτερα στενή και εποικοδομητική συνεργασία σε θέματα μικροέργων και καθημερινότητας.
Η «υιοθεσία» των προέδρων του κ. Πάχτα στα εν λόγω χωριά από τον κ. Βαλιάνο θα έπρεπε να του είχε αποδώσει τα μέγιστα σε θέματα ενημέρωσης, καθώς τόσο ο κ. Γερακούδης, όσο και ο κ. Δεβελέκης κατά δικές τους επαναλαμβανόμενες δηλώσεις είχαν μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τη σημερινή δημοτική αρχή. Τους λόγους που τον τελευταίο καιρό απομακρύνθηκαν και συνεργάστηκαν με τον κ.Βαλιάνο θα πρέπει να τους εξηγήσουν οι ίδιοι στον κόσμο των χωριών τους, εκτός αν θέλουν να το κάνουμε εμείς για αυτούς.
Ο Ισχυρός Αριστοτέλης είναι η μοναδική ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, η οποία εγγυάται στους κατοίκους όλων των χωριών ότι ο τόπος μας θα πάρει αυτό που του αξίζει και θα πάει μπροστά, με ενότητα, κοινωνική ειρήνη, ανάπτυξη και πρόοδο των δημοτών του.
5/4/2019
Αργύριος Σωτ. Τσακνής
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αριστοτέλη
Επικεφαλής παράταξης ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

σακης τουπλικιωτης Δεν γίνεται μια γεώτρηση να χαλάσει μέσα σε έξι μήνες.απλως εσείς ξεχάσατε να κατεβάσετε το υποβρύχιο μερικά μέτρα πιο κάτω μέχρι να σταθεροποιήσουν τα νερά τηςγεωτρισης.ηταν ένα τέχνασμα για να αχριστεψετε ένα μεγάλο έργο του κ Παχτα.2ον η παλιά γεώτρηση θα ήταν μη λειτουργική αν δεν υπήρχαν τα φίλτρα.αρα το προβλημα της υδροδότησης του χωριο λυθηκε με την κατασκευη των φιλτρων και οχι με τη λειτουργία της παλιας γεωτρισης.3ον ο δήμαρχος κ Ζουμπας είχε πει μπροστά μας ότι σε έξι μήνες θα μας κάνει καινούρια γεώτρηση και πέρασαν 4χρονια και δεν έχουν γίνει ούτε οι μελέτες.οποτε δεν μπορείτε να καυχιεστε για ένα τεράστιο έργο που το έχει κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή.οσο για το οδικό δυκτιο που εμείς "ατονισαμε"σας πληροφορώ ότι μέχρι στις 31/12/2013 ανήκε στην περιφέρεια και από τις 01/01/2014 πέρασε στον δήμο.τι να προλάβει να κάνει μια δημ αρχή σε 5 μηνες(18/5/2014 είχαμε δημοτικές εκλογες)Όταν εσείς σε 4 χρονια δεν κάνατε τίποτα;από λόγια χόρτασαμε πείτε αλήθειες και κάντε έργα.σας εύχομαι καλή επιτυχία.(μη προσπαθητε να μειώσετε το τεράστιο έργο του κ παχτα.δεν πιάνει ο κόσμος βλέπει και κρινει).
1
  • Μου αρέσει!
  • Απάντηση
  • 21 ώρες
  • Τροποποιήθηκαν
  • Αργύρης Τσακνής σακης τουπλικιωτης δε νομίζω να προσπάθησα να μειώσω το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής μέσα από την ανακοίνωση μου. Απάντησα σε θέματα που έβαλε ο κ.Βαλιάνος και μάλιστα, δε δίστασα να αναφέρω έργα που έγιναν από τη προηγούμενη δημοτική αρχή. Στα υπόλοιπα που αναφέρεις δε θα απαντήσω γιατί δεν έχω κανένα λόγο να κάνω μαζί σου δημόσιο διάλογο. Καλημέρα!
    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • 15 ώρες
  • σακης τουπλικιωτης Αργύρης Τσακνής Καλημέρα σας.σιγουρα δεν έχετε κανένα λόγο να κάνετε διάλογο μαζί μου γιατί απλά δεν έχετε να παρουσιάσετε ούτε επιχειρήματα ούτε έργα.και πάλι Καλημέρα σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις